Galatasaray'ın yeni hocasını açıkladı
Milliyet gazetesi köşe yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray'da son yaşananları ve hoca adaylarının yüzdesini açıkladı.
Milliyet gazetesi köşe yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray'da son yaşananları ve hoca adaylarının yüzdesini açıkladı.
ÖZBEK'İN ÇEKTİĞİ REST GÜNCEL
Galatasaray'ın Kasımpaşa yenilgisinden sonra başkan Dursun Özbek'in telefonla yapılan çağrı üzerine ilk kez bir maç sonrası soyunma odasına inmesi ve futbolcularla yaptığı sert konuşma, çektiği rest güncelliğini koruyor.
"GİYDİĞİNİZ FORMADAN UTANIN"
Maraton programında açıkladım ama dinlemeyenler için Milliyet'te de yazmayı düşündüm. Başkan, soyunma odasına indiğinde futbolculara, "Giydiğiniz formadan utanın. Benim gözüm yaşlandı, gördüğüm kadarıyla siz çok rahatsınız ve başka şeylerin peşindesiniz" diyor.
MUSLERA İZİN İSTİYOR: "BAŞKANIM"
Muslera izin istiyor, "Başkanım" diyor, "çok hoca değiştirdik, çok sistem değiştirdik, uyum sağlamada zorlanıyoruz." Başkan Özbek, "Çok hoca değiştirdik diyorsunuz da, Hamza kötü, Mustafa Hoca kötü, Riekerink "ehh işte", Igor Tudor kötü, sizin hiç mi kabahatiniz yok" cevabını veriyor.