AnasayfaGaleri Fatih Terim'den flaş karar! Nzonzi’den sonra o ismin de bileti kesildi!
Fatih Terim'den flaş karar! Nzonzi’den sonra o ismin de bileti kesildi!
Galatasaray'da Fransız futbolcu Steven Nzonzi'nin süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada Nzonzi'nin disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Fatih Terim de Ankaragücü maçı öncesi yaptığı açıklamada "Nzonzi'nin yaptıklarının karşılığı buydu, bunu kimsenin yapma hakkı yoktu, bu sadece bana değil arkadaşlarına yaptığı bir saygısızlıktı." ifadelerini kullanmıştı. Terim, Nzonzi'den sonra bir futbolcunun daha üzerini çizdi. Yıldız futbolcunun menajeri ile ilk görüşme de gerçekleştirildi. İşte Nzonzi'den sonraki yolcu...
Yayın Tarihi: 14.12.2019 20:48 Güncelleme Tarihi: 14.12.2019 21:33
ABONE OL
Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusu Steven Nzonzi'nin süresiz kadro dışı kaldığını açıklanmıştı.
Sezon başında Roma'dan büyük umutlarla transfer edilen Nzonzi, son zamanlardaki performansının dışında antrenmanlarda gösterdiği tavırlarla Fatih Terim'in sabrını taşırdı.
Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndePSG karşısında 5-0 mağlup olunan maçta oyundan alınırken gösterdiği tavırlar Nzonzi'nin sonunu getirdi.
Fatih Terim'in taktik isteklerini yerine getirmeyen ve ciddiyetsiz tavırlar gösteren Fransız futbolcunun Galatasaray'da mutlu olmadığı belirtiliyor.
Nzonzi, antrenmanlarda birçok kez ''Ben 30 milyon euroluk futbolcuyum'' derken bu disiplinsiz hareketlerin sürmesi ile kadro dışı bırakıldı.
OCAK AYINDA ROMA...
Galatasaray yönetimi ise StevenNzonzi'nin kiralık sözleşmesini feshedip futbolcuyu Roma'ya göndermek istiyor.
İki sarı kırmızılı kulübün görüşmelere geçtiği ve Ocak ayında Nzonzi'nin Roma'ya gönderilmesi için konuştuğu kaydediliyor.
GALATASARAY'I TAKİPTEN ÇIKMIŞTI
Süresiz kadro dışı bırakılan Nzonzi'nin artık takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Yıldız futbolcu bu kararın ardından sosyal medya hesaplarından Galatasaray'ı takipten çıktı.
Ayrıca yıldız futbolcu paylaşımlarını kaldırdı.
NZONZI'DEN SONRA SERI DE YOLCU
Galatasaray'da kadro dışı bırakılan StevenNzonzi'den sonra bir diğer kiralık oyuncu JeanMichael Seri için de ayrılık kararı çıktı.
Fatih Terim yönetiminde kadro yapılanmasına hazırlanan Galatasaray, ayrılık için JeanMichael Seri'nin menajeriyle İstanbul'da ilk teması kurdu.
Galatasaray'da bu sezon 17 maçta 1 gol ve 1 asist yapan Fildişi oyuncu, son dönemdeki performansıyla eleştirilere konu oldu.
JeanMichael Seri'nin menajeri ile geçtiğimiz hafta İstanbul'da görüşme yapıldığı ortaya çıktı.
.
Galatasaray'ın Nzonzi ile birlikte Ocak ayında Seri'yi gönderme hedefinde olduğu öğrenildi.
Fulham Kulübü ve oyuncu, kiralama sözleşmesinin feshini kabul eder ise yollar sorunsuz şekilde ayrılacak.
Galatasaray bu durumu netleştirmek adına Seri'nin menajeri ile görüşmelere başladı.