Ahmet Çakar: Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak
Yorumculuk yapan eski hakem Ahmet Çakar, Galatasaray'ın UEFA'dan men cezası alacağını iddia ederken, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'nin gideceğini söyledi.
Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 5-0 yendiği maçın ardından çarpıcı açıkalamalarda bulunudu.
Fenerbahçe'nin kalan 7 maçta da puan kaybetmeyeceğini düşündüğünü ifade eden Çakar, Galatasaray'ın UEFA 1 yıl men cezası alabileceği yönünde bir duyum aldığını ve bu durumda sarı-lacivertlilerin önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'ne gideceğini söyledi.
"İsviçre'de çok yakın bir bankacı dostumla irtibat kurdum. Dedi ki, "İsviçre'de konuşulan, Galatasaray'ın Avrupa'dan en az 1 yıl men alacağı. Burada da aynı şeyin konuşulduğunu söyledim. Fenerbahçe 3'üncü Galatasaray 2'nci olursa, Fenerbahçe ön eleme oynar. Eğer Galatasaray şampiyon, Fenerbahçe 2'inci olursa, Fenerbahçe bu sefer direk gruplara gider. Fenerbahçe'nin bu saatten sonra ligde puan kaybedeceğini düşünmüyorum."