Yönetim açıkladı! Arjantinli yıldız Fenerbahçe yolunda
Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, gelecek sezonun şampiyon kadrosunu kurmak için çalışmalarına başladı. Eski futbolcuları Alex, Deivid ve Luciano aracılığıyla Güney Amerika'da futbolcu arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler ilk hedefini belirledi.
Bu sezon Süper Lig'de gösterdiği performansla taraftarına hayal kırıklığı yaratan Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları başladı.
Ara transfer dönemini hızlı geçiren Fenerbahçe, yaz transfer dönemini de hızlı geçirerek tüm takviyelerini sezon öncesi hazırlık kampına yetiştirmek istiyor.
Sezon sonunda 14 futbolcusuyla sözleşmesi sona erecek olan Sarı-Lacivertlilerin neredeyse her bölgeye transfer yapması bekleniyor.