
Fenerbahçe'de teknik adam değişikliğinin yaşanması bizi hiç etkilemedi. Aksine Wiel'in Hollandalı olması ve göreve de Dick Advocaat'ın gelmesi güzel oldu
Hollandalı yıldız Van der Wiel'in Fenerbahçe'ye transferi sonrasında Türkiye'nin yolunu tutan model kız arkadaşı Rose Bertram, Türkiye'de ilk defa SABAH'a konuştu.

Taraftarların 'Yenge' olarak hitap ettiği ve büyük ilgi gösterdiği Yenge Rose Bertram buradaki yaşamları hakkında samimi açıklamalarda bulunurken, 15 Temmuz'daki alçak darbe teşebbüsünün kendilerini endişelendirmediğini ve terörün tüm dünyanın sorunu olduğunu da belirtti. İşte Rose Bertram'ın birbirinden çarpıcı açıklamaları.

"BÜYÜK TAKIM, İYİ BİR TEKLİFTİ"
Paris'te bulunurken Fenerbahçe Kulübü'nden gelen teklif bizi mutlu etti. Buraya gelmek, İstanbul'da yaşamak inanılmaz. Her ne kadar sürekli trafikte kalmaktan hoşlanmasam da, Türk insanları ile olmak, onlarla beraber yaşamak keyif verici. Fenerbahçe'den gelen teklifi fazla düşünmemize gerek kalmadı. Güzel bir teklifti.. Büyük bir takım, harika bir şehir ve mükemmel insanlar."