Fenerbahçe'ye Robert Skov sürprizi
Fenerbahçe sol açık mevkisini Kopenhag'ın yıldızı Robert Skov ile doldurmak istiyor. Her iki ayağını da kullanabilen kanat oyuncusu olmasına rağmen Danimarka Ligi'nde 20 maçta 18 gol atan ve de asist yapan Skov icin Fener yönetimi 6 milyon Euro ayırdı.
Ligin ilk yarısını düşme potasının içinde tamamlayan Sarı-Lacivertliler hem iyi bir hazırlık dönemi geçirmek hem de yapacağı nokta atış takviyelerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.
Transferde hata yapmak istemeyen Fenerbahçe genç ve yetenekli isimlerin peşinde. Bunlardan birisi de Danimarkalı Robert Skov.
Hem sol açık hem de skorer
Henüz 22 yaşında olan ve Kopenhag'da forma giyen Skov her iki ayağını da mükemmel kullanıyor. Sol açık olarak görev yapan oyuncu forma giydiği 20 lig maçında 18 gol attı ve 4 de asist yaptı.
Comolli görüşecek
Yeteneği ve skora katkısıyla da dikkat çeken Skov için Comolli'nin Danimarka'ya gidip Kopenhag yönetimi ile masaya oturması bekleniyor.