Fenerbahçe'nin sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'den kiraladığı ve gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Cezayirli golcü İslam Slimani ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
Yayın Tarihi: 18.01.2019 - 10:27 Güncelleme Tarihi: 18.01.2019 - 10:30
ABONE OL
Teknik direktör Ersun Yanal'ın transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratan ve dün Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Ümraniyespor maçında oyundan alındıktan sonra ıslıklanan İslam Slimani ile ilgili sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.
Fanatik'in haberine göre, İngiltere Championship ekiplerinden Aston Villa Cezayirli golcüye talip oldu.
Aston Villa menajeri Dean Smith'in takıma forvet takviyesi yapmak istediği bilinirken, Slimani'nin de Aston Villa'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.
Kariyerine ülkesinin CR Belouizdad takımında başlayan Slimani, Sporting Lizbon, Newcastle United ve Leicester City formalarını giydi.
Sezon başında Leicester City'den Fenerbahçe'ye kiralanan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertli formayla çıktığı 21 maçta 4 gol kaydetti.
ISLA'YA ÜÇ TALİP
Slimani'nin yanı sıra Fenerbahçe'nin sağ beki Mauricio Isla'ya da talip var.
Şilili futbolcuya Saint Etienne, Nantes ve Udinese'nin talip olduğu iddia edildi.
Transfer yapmak için oyuncu satması gereken sarı-lacivertli yönetimin Isla için gelecek teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.
Kariyerinde Udinese, QPR, Juventus, Marsilya ve Cagliari gibi takımların formalarını giyen 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.
Bu sezon sarı-lacivertli formayla 21 maça çıkan Isla, 3 asist kaydetti.
Yıldız futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor.