Fenerbahçe’den Roberto Carlos açıklaması
Fenerbahçe Kulübü, bugünkü haberlerde yer alan Advocaat'ın yerine Roberto Carlos'un getirilebileceği iddiasına açıklık getirdi.
Fenerbahçe Kulübü, bugünkü haberlerde yer alan Advocaat'ın yerine Roberto Carlos'un getirilebileceği iddiasına açıklık getirdi.
Sarı Lacivertliler'in resmi internet sitelerinden yaptığı açıklamada "Bu tür iddialar ve dedikodular hayal ürünüdür" denildi.
Fenerbahce.org'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:
Bugünkü bazı gazetelerde yer alan "Fener'in B Planı Hazır, Roberto Carlos" başlıklı haber yalandır. Kulübümüzün hali hazırda teknik direktörü Dirk Advocaat olup, konuyla ilgili başka bir tasarruf ve plan bulunmamaktadır. Dolayısıyla bahse konu haberde yer alan isimler, iddialar ve dedikodular hayal ürünüdür.
Bununla birlikte, aynı gazetenin bir diğer sayfasında "Hayaller Robben, gerçekler Karavaiev" başlığıyla anlamsız, gerçekle hiçbir düzlemde bağdaşmayan, kamuoyunu manipüle etme hedefi taşıyan bir haber yer almaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, bünyesinde bulunan resmi kişi ve mecralardan deklare ettiği isimler dışında, herhangi bir transfer hedefi olmamıştır. Söz konusu gazete, transfer dönemi boyunca birçok oyuncuyu kulübümüze "transfer etmiş", ancak bu transferlerin gerçek olmadığı ortaya çıkınca da kendince okuyucularının aklıyla alay etmektedir. Bu içler acısı durum ne yazık ki bazı başka gazetelerde de geçerlidir.