Fenerbahçe’de sistem değişiyor
Form tutan Van Persie'ye yer arayan Advocaat, 4-4-2'ye geçmeye hazırlanıyor.
Hollandalı teknik adamın, özellikle iç sahadaki maçlarında bundan böyle Emenike ile vatandaşını çift forvet olarak oynatmayı planladığı bildirildi.
Fenerbahçe'de milli arada gittiği ülkesinden geri dönen teknik direktör Dick Advocaat, sistemi değiştirmeye hazırlanıyor.
Sahasında bu hafta Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek olan sarı-lacivertli takımda Robin van Persie'nin yükselen performansı yüzleri güldürüyor.
Ligin başında sakatlığı nedeniyle birçok antrenmana katılamayan ancak son haftalarda çalışmalarda gösterdiği çıkışla 90 dakika oynayacak düzeye gelen Hollandalı yıldıza takımda yer arayan Advocaat'ın, Robin van Persie'yi Aytemiz Alanyaspor maçında oynatmak istediği ve bunun için gerekirse sistemde değişikliğe gideceği ifade edildi.