Spor Toto Süper Lig'de ilk maçına Gazişehir Gaziantep karşısında çıkacak olan Fenerbahçe transferde gaza bastı. Sarı-lacivertliler stoper, sol bek, forvet ve 6 numara için isimleri belirledi ve görüşmelere başladı. Kanarya'da ayrıa 2 isim ile yollar ayrılıyor. Ersun Yanal'ın kadroda düşünmediği futbolcularla ise yol ayrımına gelindi. İşte son gelişmeler...
Yayın Tarihi: 17.08.2019 09:37 Güncelleme Tarihi: 17.08.2019 22:03
ABONE OL
Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
Yeni sezon öncesi transferde atağa kalktan sarı-lacivertlileri transferleri sonlandırıp lige odaklanmanın peşinde.
İlk maçında Gazişehir karşısına çıkacak olsan Fenerbahçe'de yeni transferlerin önümüzdeki hafta içinde hazırlanması bekleniyor.
Sarı-lacivertliler toplamda 4 bölgeye transfer yapacak.
Ayrıca Ersun Yanal'ın takımda görmek istemediği 2 futbolcu ile de yollar ayrılıyor.
Fenerbahçe, hücum bölgesi için yaptığı son girişimden yine olumsuz sonuç aldı.
Sarı-lacivertlilerin kiralamak istediği Chelsea'nin golcüsü Batshuayi, takımda kaldı.
Lampard ile yaptığı son görüşmede Abraham ve Giroud'un ardından üçüncü forvet olmayı kabul eden Belçikalı golcü, Londra ekibinden ayrılma kararından vazgeçti.
Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe gözünü Fransa'ya çevirdi.
Paris Saint Germain'in Kamerunlu hücum oyuncusu Maxim Choupo- Moting yeniden sarı-lacivertlilerin gündemine alındı.
30 yaşındaki oyuncunun bedelsiz olarak kiralanması için daha önce PSG'ye teklif sunulmuş ancak Fransızlar net yanıt vermemişti.
ROJO İÇİN EN İYİ ADRES F.BAHÇE
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Marcos Rojo için İngiltere'den sıcak bir haber geldi.
takımda düşünülmeyen Marcos Rojo'nun ayrılık için "en iyi ihtimali" olarak Fenerbahçe görülüyor.
ROJO MANU'YA ÇOK SİNİRLİ
İngiltere'de transferin son gününde Everton ile transfer görüşmeleri yapan fakat anlaşmaların sonuçlanmamasının ardından takımı Manchester United'da kalan Marcos Rojo'nun, ayrılığın gerçekleşmemesi sebebiyle çok sinirli olduğu bildirildi.
29 yaşındaki Arjantinli stoper Marcos Rojo geçtiğimiz sezon Manchester United ile yalnızca 8 maça çıkabildi ve 2014'de 20 milyon euroya transfer olduğu Premier Lig devinden bu transfer döneminde kesin olacak ayrılacak.
YANAL'IN FAVORİLERİ
Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, takviye yapılmasını şart koştuğu ön libero için tavrını net bir şekilde ortaya koydu.
Tecrübeli hoca, bu bölgeye transferde adı geçen iki isimden birinin alınmasını istedi.
Uzun süredir gündemde olan Luiz Gustavo konusunda kulübü Marsilya ile bonservis pazarlıklarına devam eden sarı lacivertliler, Fernandinho için de nabız yoklamaya başlamıştı.
Manchester City'nin yeni sezon kadrosunda düşünmediği 34 yaşındaki Fernandinho ile sportif direktör Comolli'nin temasa geçtiği iddia edilmişti.
Gündemdeki diğer isimlerin üstünü çizen Yanal'ın, iki Brezilyalı ön liberodan birinin kısa süre içinde yakıma kazandırılması için ısrarcı davrandığı öğrenildi.
DURMISI TAMAM!
italya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, Lazio forması giyen Arnavutluk asıllı Danimarkalı sol bek Riza durmisi ile anlaşmaya vardı.
Haberde, Fenerbahçe'nin Lazio'ya kiralama ve 4 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu teklifinde bulunduğunu ancak başkent ekibinin anlaşmaya satın alma zorunluluğu eklemek istediğinin de detayı verildi.
Geçen sezon 7.5 Milyon Euro bonservis ile Real Betis'ten Lazio'ya gelen 25 yaşındaki Durmisi, İtalyan ekibinin formasını 19 maçta terletti.
REYES FORMA GÖREMEZ
Fenerbahçe, Diego Reyes defterini tamamen kapattı.
Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda, 23 kişiye indirilmek istenen kadroda yer almayacak olan Reyes'ten kendisine kulüp bulması istendi.