Fenerbahçe Everton'un kanat forveti Yannick Bolasie'yi bitiriyor
Nabil Dirar'la yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı-Lacivertli yönetim, Phillip Cocu'nun "Tam bize göre" dediği Yannick Bolasie için mesai harcıyor
Giriş Tarihi:Son Güncelleme:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
Nabil Dirar'la yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı-Lacivertli yönetim, Phillip Cocu'nun "Tam bize göre" dediği Yannick Bolasie için mesai harcıyor
İngiliz kulübü teklifi kabul etti... Comollı, Kongo'lu yıldızla masada
UEFA anlaşması nedeniyle kiralama formülü üzerinde duran Fenerbahçe, 3 milyon Euro'luk teklifi ile Everton'ı ikna etmeyi başardı. Yöneticiler 4 milyon Euro tiesyen Bolasie'yle anlaşma zemini arıyor
Biryandan ekonomik sıkıntılar bir yandan da UEFA anlaşması nedeniyle transferde çok zorlanan Fenerbahçe, Yannick Bolasie için bastırıyor. Sarı-Lacivertliler, Cocu'nun "Tam bize göre" dediği Kongolu kanatforvetle pazarlıklarını yoğun şekilre sürdürüyor.
YOĞUN MESAİ Everton kulübüne 1 yıllık kiralamateklifi yapanFenerbahçe'nin 3milyon Euro'ya anlaşmasağladığı öğrenildi.Sportif direktörDamienComollişimdi de Bolasie'yiiknayaçalışıyor.
ARADAKİ FARK 1 MİLYON Alınan bilgilere göre 29 yaşındaki yıldız futbolcu Fenerbahçe'den 4 milyonEuro garanti ücret istiyor. Bu rakamı çok bulan Sarı-Lacivertli yönetim ise son olarak 3 milyon Euro'luk teklif sundu.
YENİ BİR GÖRÜŞME OLACAK Cocu'nun 4-3-3sistemine çok uygunolan Bolasie'yi mutlakatransfer etmekisteyen Fenerbahçeyönetimi bu haftaiçinde Kongolu yıldızlayeni bir görüşmeyapıp anlaşmazemini arayacak. (TAKVİM)