İki sezondur taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray'da yönetim Igor Tudor'un talimatıyla transfer çalışmalarını ilerletiyor.
Teknik direktörlük koltuğuna Aykut Kocaman'ı getirmeyi planlayan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor.
50:yılında şampiyonluk hedefinde bulunan Trabzonspor'da yönetimin transferdeki çalışmaları yoğunluk kazandı.
Beşiktaş, santrafor adayları arasına Tigres'te top koşturan Fransız forvet Gignac'ı da ekledi (Vatan)
Transferde Fransa'yı mesken tutan Fenerbahçe'nin yeni hedefi, Monaco'nun Portekizli yıldızı Joao Moutinho oldu. (Fotomaç)
Belhanda'yı ikan eden Galatasaray, kulübü Dinamo Kiev'le pazarlıklarını sürdürüyor. (Sabah)
Swansea City'inin İspanyol golcüsü Llorente, Şampiyonlar Ligi nedeniyle Beşiktaş olumlu mesaj gönderdi. (Fanatik)
Sivasspor, Fenerbahçeli Volkan Şen'in ardından Beşiktaşlı Veli Kavlak'a da kanca attı. (Fotomaç)
Galatasaray, Lazio'nun 23 yaşındaki stoperi Hoedt'e kancayı taktı. (Vatan)
Fenerbahçe'nin 1 numaralı hedefi Samir Nasri, stoperde ise günde Jeremy Mathieu. (Fanatik)
Beşiktaş, Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için teklif yağmaya hazırlanıyor. (Milliyet)
Fransa basını, Ben Arfa için Galatasaray'ın yeni bir girişimde bulunduğunu yazdı. (Fotomaç)
Göztepe, Kasımpaşalı Andre Castro'yu transfer etmeye çok yakın. (AMK)
Başakşehir, Feyenoord'un yıldızı Elia ile pazarlıklarda son aşamaya geldi. (Fanatik)
Marcelo'nun ayrılma ihtimalinin artması üzerine Beşiktaş, Barcelonalı Vermaelen için girşimlerini hızlandırdı. (Fotomaç)
Fenertbahçe, Manchester City ile sözleşmesi biten Clichy'yi ekstra önerdiği imza parasıyla ikna etti. (AMK)
Trabzonspor, Spartak Moskova'nın Bulgart 10 numarası Popov ile ön sözleşme imzaladı. (Fotomaç)
Beşiktaş'ın, Milan'ın Kolombiyalı golcüsü Carlos Bacca'yı kiralamak için harekete geçti. (Habertürk)
Fenerbahçe, Lens'in bonservisi elinde bulunduran Sunderland'in Tusunlu hücum oyuncusu Wahbi Khazri'yi gündemine aldı. (Sabah)
Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de başarılı performans sergileyen Simon Kjaer adım adım İtalya devi Milan'a transfer olmak üzere. Fanatik
Kara Kartal'dan Ibra harekâtı
Siyah-Beyazlılar, ekonomik şartlar uygun olursa yıldız golcü Ibrahimovic'i 1 yıllığına kadrosuna katmayı planlıyor. Beşiktaş büyük oynuyor... Siyah-beyazlılar, Manchester United ile sözleşmesini sonlandıran ve boşa çıkan Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmek istiyor. Yöneticilerin İsveçli golcünün maliyetini araştırdığı ve şartların oluşması durumunda transferi gerçekleştireceği öğrenildi. (Takvim)
Beşiktaş'ta Vida için geri sayım
Beşiktaş yönetimi, 2 sezondur peşinde olduğu Hırvat stoper Vida transferini bitirmeye çok yaklaştı. Dinamo Kiev'le yapılan pazarlıklarda fark 2 milyon euroya kadar düştü. (Fanatik)
Savunmaya Pazdan takviyesi
Savunmaya bir değil iki takviye birden planlayan Galatasaray'a, Polonya Milli Takımı'nın başarılı stoperi Michal Pazdan önerildi. 29 yaşında hem sağ hem de sol stoper olarak görev yapan oyuncunun menajeri ile görüşüldü. Legia'da oynayan Pazdan'ı Genoa ve Köln de istiyor. (Hürriyet)
Clichy'de temaslar hızlandı
Manchester City'deki kontratı bitecek olan Gael Clichy ile uzun süredir görüşen Galatasaray, temaslarını iyice hızlandırdı. 31 yaşındaki futbolcuyla kıran kırana pazarlıklar sürüyor, rakam konusunda orta yol bulunuyor. (Fanatik)
Beşiktaş, Osmanlıspor'un 24 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Musa Çağıran için ilk hamleyi yaptı. (Milliyet)
Kanarya'da beklenileni veremeyen Ozan Tufan ile yollar kesin olarak ayrılıyor. F.Bahçe yine de gelecek gördüğü Ozan'ı bonservisiyle vermeye razı değil. Sociedad'a kiralarken satın alma opsiyonu maddesi olmayacak. (Fotomaç)
Bundesliga takımlarından Freiburg, Çağlar Söyüncü'den sonra Cengiz Ünder'e de talip oldu. (Fotospor)
F.Bahçe'de kiralık oynadığı dönemde tribünlerin sevgilisi olan Lens, bonservisini elinde bulunduran Sunderland'in hazırlık kampı listesine dahil edildi. Alt ligde oynamak istemeyen Hollandalı yıldız, Fenerbahçe'yi bekliyor. (Fotomaç)
Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch için Çekya iddiası gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekipte son dönemde beklediği fırsatları bulamayan futbolcu için Slavia Prag'ın takipte olduğu belirtildi. (Milliyet)
Serbest kalan Sabri Sarıoğlu'na Malezya'nın Johor Dar'ul Tazim takımı talip oldu. Ülkenin en ünlü kulübü olan ve ligde lider durumda bulunan Dar'ul Tazim'in 'Reyiz'e yıllık 2 milyon euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu iddia edildi. Süper Lig ve TFF 1. Lig'den de teklifler alan Sabri'nin düşünmek için süre istediği bildirildi. (Fotomaç)
Kanarya'nın devre arasında gündemine aldığı Shakhtar Donetsk'ten Eduard Sobol ile yeniden ilgilenmeye başladığı iddia edildi. Hasan Ali Kaldırım'la henüz anlaşılamadı, İsmail Köybaşı da yetersiz görülüyor. Sarı-lacivertliler sol bek için Sobol'u kadroya katmayı hedefliyor. Kiralık oynadığı Zorya'da F.Bahçe'ye karşı çıktığı maçta kırmızı görmüştü. (Fotomaç)
Zirveye oynamak isteyen Trabzonspor, takıma güç katacak isimlerle bir süredir temas halindeydi. Kampa tam kadro gitmek isteyen Fırtına'da sıra imzalara geldi. Vagner Love, Ndiaye ve Gökhan İnler'de hafta içi önemli gelişmeler yaşanabilir. Serdar Taşçı'da geri sayım başladı. (Fanatik)
Kanarya'nın hocası olması için artık resmi açıklamanın beklendiği Aykut Kocaman, bir yandan gelecek sezonun planlamasını yaparken, diğer taraftan sözleşmesi biten ancak kalmasını istediği isimleri belirliyor. Kocaman'ın, yakın bir zamanda bu oyuncularla ilgili kesin kararını vereceği ve olumlu bir kararın çıkması halinde Volkan ve Hasan Ali ile 2'şer yıllık sözleşme yapılacağı öne sürüldü. Geçen sezon başında Beşiktaş'tan alınan İsmail Köybaşı'nın ise başka bir takıma satılmasının gündemde olduğu bildirildi. (Fanatik)
Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Başkent ekibinin gündeminde iki hoca var. Mor-Sarılılar, son olarak Gaziantepspor'u çalıştıran Bülent Uygun ve Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığından ayrılan Tamer Tuna ile bir görüşme yapacak. İki teknik adamda birinin yeni sezonda Osmanlıspor'un başında olmasına yüksek ihtimal olarak bakılıyor. (Fanatik)
Beşiktaş'ın, Vincent Aboubakar ile birlikte yeni sezonda kadrosunda tutmak istediği isimlerden biri olan Demba Ba, Shanghai Shenhua kulübüyle görüşmelere başladı. (Milliyet)
Serbest kalan Sabri Sarıoğlu'na Malezya'nın Johor Dar'ul Tazim takımı talip oldu. Ülkenin en ünlü kulübü olan ve ligde lider durumda bulunan Dar'ul Tazim'in 'Reyiz'e yıllık 2 milyon euro'dan 2 yıllık teklifte bulunduğu iddia edildi. Süper Lig ve TFF 1. Lig'den de teklifler alan Sabri'nin düşünmek için süre istediği bildirildi. (Fotomaç)