En korkunç sakatlık görüntüsü!
Futbolun olmazsa olmazı, en sihirli anı gol. Fileleri sarstıktan sonra oyuncuların kendilerini kaybetmesi az gördüğümüz bir şey değil.
Ev sahibinin Ray Parlour'ın ayağından kullandığı kornerde defans topu ancak uzaklaştırabilmişti. Meşin yuvarlak önünde biten Patrick Vieria ayak içiyle şiir yazıp Peter Schmeichel'ı avlamıştı. Fransız orta saha oyuncusu Highbury Stadyumu'nun çimlerinde eserini kutlarken dizini incitiyor; sahalardan bir ay uzak kalıyordu.
Shaun Goater- Bermudalı Shaun Goater önce Sir Alex Ferguson tarafından keşfedilmiş, yıllar sonra Manchester'ın mavi yakalılarının santrforu olmuştu. 1998'de kendi golünü kutlarken kolunu kırmış, 2002'de takım arkadaşı Anelka'nın ağları havalandırmasından sonra reklam panolarını tekmelerken, dizinden sakatlanmıştı.
Profesyonel sporlarla uğraşmanın maddi kazanç ve tanınmak gibi iyi taraflarının yanı sıra kötü sakatlık geçirme gibi kötü yanları var.
Bu kez sizler için 15 korkunç sakatlık görüntüsünü derledik
Terry Butcher
1990 Dünya Kupası Elemeleri maçında kafasına aldığı darbe sonrası yüzü, gözü, forması kan içinde kalan İngiliz futbolcu.