Arda Turan, Galatasaray'a dönecek mi?
Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Galatasaray taraftarının merak ettiği 'geri dönecek mi?' soruna yanıt verdi.
Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, Galatasaray taraftarının merak ettiği 'geri dönecek mi?' soruna yanıt verdi.
Finlandiya maçına kaptan olarak çıkması halinde 33 kezle Fatih Terim'in kaptanlık sayısını geride bırakacak olan Arda Turan, "Kaptanlık önemli ama ülkeme hizmet her şeyden önemli. Tek düşüncem saha içinde arkadaşlarıma yardımcı olmak" dedi.
Finlandiya ile çok kritik bir maça çıkacak olan millilerin hücum hattındaki en önemli kozlarından biri olan kaptan Arda için de bugün özel bir gün... Tecrübeli futbolcu eğer sahaya pazubandıyla çıkarsa daha önce 32 kez kaptanlık yapan Fatih Terim'i geçmiş olacak. Bu konu hakkında düşüncelerimizi sorduğumuz İspanya'daki gururumuz, önemli mesajlar verdi:
'İnsanlar mutlu olsun'
"Benim için 10 numara, kaptanlık ihtiyaç olduğu zamanlarda önemli. Bir onur ve gurur ama daha önemlisi var. Benim için saha içerisinde takım arkadaşlarıma yardımcı olabilmekten daha değerli değil kaptanlık. Kaptanlık konusuyla ilgili çok fazla hevesim yok. Bana görev verilirse her zaman yaparım. Ülkeme hizmet etmek benim için en büyük onur. Benim hayatımdaki en büyük amaç ülkemin insanını mutlu edebilmek. 22 asist ile en çok asist yapan oyuncu olduğumu ilk kez sizden duydum ve çok mutlu oldum."