30'undan sonra patlama yapan golcüler!
LUCA TONI
Uzun süre Serie A'nın orta sıralı takımlarında top koşturan Luca Toni, Fiorentina formasıyla attığı gollerin ardından 30 yaşında Bayern Münih'e transfer oldu. Kariyerinin zirvesine ulaşan Toni, Juventus'a gittiğinde ise 33 yaşındaydı.
ALEXANDER MEIER
2004'ten bu yana Frankfurt forması terleten Meier, kariyerinin ilk dönemlerinde etkili bir golcü olmasa da sonradan açılıverdi. Kariyerinin ikinci baharında yıldızlaşan Meier, 33 yaşında Bundesliga'nın gol kralı oldu. Şimdilerde 35 yaşında ve halen takımın en önemli isimlerinden biri.
BAFETIMBI GOMIS
Fransız golcü gençlik yıllarından bu yana performansıyla dikkat çekti ama zaman zaman büyük hayal kırıklıkları da yaşattı. Ancak şimdilerde 32 yaşında olan Gomis, geçen sezon Marsilya'da 20 gol atıp kariyerinin en iyi dönemini geçirdi. Bu sezon ise Galatasaray'da sergilediği performansla geçen sezonu da geride bıraktı.