Lider Başakşehir'in 8 puan gerisinde olan siyah- beyazlılar hafta sonunda konuk edeceği Trabzonspor'a da yenilirse lige erkenden veda etme riskiyle karşı karşıya.
Önceki akşam alınan yenilgi sonrasında Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplandı.
Oldukça stresli geçen toplantıda bazı yöneticiler, "Şenol Güneş'in takım üzerinde etkinliği kalmadı" fikirlerini yenilerken; Başkan Fikret Orman ise dışarıya karşı olumsuz bir hava yayılmaması için önümüzdeki hafta yapılacak yönetim toplantısına kadar açıklama yapılmamasını istedi.
Rıza alarak gelsin
Teknik direktör Şenol Güneş, Burak Yılmaz transferinin Trabzonspor'un rızasıyla olmasını istedi.
Tecrübeli çalıştırıcı, siyah-beyazlı yöneticilere, "Trabzonspor'la bu şekilde ayrılan birini kadromda düşünmem.
Oturup Trabzonspor'la konuşalım. Bu iş onların da rızayla oluyorsa olsun, yoksa Burak'ı seviyorum ama bu şekilde gelmesini istemiyorum" diyerek rest çekti.