Şenol Güneş, ara transfer döneminde G.Saray ile yollarını ayırması beklenen Serdar Aziz'le ilgili olarak, "Serdar Aziz iyi bir oyuncu. G.Saray'da ne yaşadı bilmiyorum, aramadım. Oyuncu bize gelmek istiyordu, sonra G.Saray'a sattılar. Şimdi yeniden ayrıldı. Sakatlığı var diyorlar. Belki olur, bilmiyorum! Ama sonuçta transferi yönetim yapıyor.
Stoper istiyorsan al o zaman. Ama o kararları kolay veremezsiniz" ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam İngiltere'ye giden kaleci Fabricio ile ilgili de, "Fabri'nin mutsuz olduğunu ben de duydum. İyi bir karakter. Giderken üzüldüm, gelirse de sevinirim. Başkanın takdirine bırakıyorum. Başkanımız büyük başkan, o ne derse o olur. Ben bile kulüpten randevu alıyorum şu ara, o yüzden kesin bir şey söyleyemem" yorumunu yaptı.
GİDECEKSEN GİT, KALIRSAN DA OYNA
Takımdaki bazı oyunculardan özellikle bu sezonun ilk yarısında beklediğini alamadığını dile getiren teknik direktör Şenol Güneş, "Bazı oyuncuların gidip gitmemesi kulüp ve onlara bağlı olarak değişebilir. Buradaysan buraya aitsin, gideceksen de saygı duyarız. Mesela biz beklediğimizi alamadık Babel ve Adriano'dan. Gideceksen git, ama kaldıysan da oynayacaksın. Sonuçta paranı alıyorsun.
Elimde Babel varken, ben oyuncu almam o bölgeye. Gitmesini istemesem bile gitmesinde yarar var derim; eğer alınacak oyuncu varsa. Çok para alıp bir yere gitmek mi, iyi para alıp oynamadığın bir yere gitmek mi? Kararın bugün-yarın bitmesi lazım. Gideceksen bileceğim, ona göre hazırlık yapacağım. Babel ve Adriano'nun kalacak ya da gidecek durumları beni etkiler. İşlerin gecikmesi iyi değil. İyi tarafı, Burak Yılmaz ve İsimat Mirin alındı ama diğerleri gidemediği için işler yavaşladı" diye konuştu.