KLAASSEN BEŞİKTAŞ'TAN HABER BEKLİYOR
Siyah-beyazlı kulüp, Davy Klaassen'den de vazgeçmiş değil. 25 yaşındaki futbolcunun 2 yıllığına kiralanması konusunda takımı Everton ile büyük ölçüde el sıkışan Beşiktaş'ın diğer isimlerle de görüştükten sonra sonuç alamaması halinde Hollandalı'ya çubukluyu giydireceği gelen haberler arasında. Yöneticiler ayrıca satın alma bedeli olarak 20 milyon euro isteyen Everton'la bu rakamı aşağı çekmek için de görüşüyor. Taraflar arasında kesin anlaşma sağlanırsa Klaassen Beşiktaş'tan yıllık 1.5 milyon euro ücret alacak. (FOTOMAÇ-11 HAZİRAN)
CANCELO İÇİN TEKLİF YAPILDI!
Umut Güner'in İtalya seyahatinde gündeme gelen bir başka isminse Inter'le kiralık anlaşması biterek Valencia'ya dönen Cancelo olduğu ortaya çıktı… Cancelo'nun menajeri ile görüşen Güner, Valencia'nın 15 milyon euro ödediği 24 yaşındaki sağ beki bir daha kiralık vermek isterlerse kendilerinin talip olduğunu söyledi. (FOTOMAÇ-11 HAZİRAN)
TALISCA'NIN YERİNE JOAO MARIO
İtalya seferine çıkan Umut Güner, İnter'li orta saha için menajeri Batista ile masaya oturdu. Batista, 25 yaşındaki oyuncunun uygun şartlarda kiralanabileceğini söyledi. Bu Joao Mario'nun Beşiktaş'ın gündemine ilk gelişi de değil. Gelen haberlere göre, oyuncu devre arasında West Ham'a kiralandıktan sonra menajer Batista, nisan ayında da Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Batista'nın siyah-beyazlı yönetime, "Sezon sonu Talisca için 21 milyon euro ödemeyin. Sizen Joao'yu uygun bir rakama getirebilirim" tekliginde bulunduğu kaydedildi. (FOTOMAÇ-11 HAZİRAN=
Trezeguet ısrarı
Beşiktaş, G.Saray'ın da yakından ilgilendiği Kasımpaşalı Trezeguet için oldukça ısrarlı. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin oyuncunun serbest kalma bedeli olan 5 milyon euro'yu ödettirmek için Başkan Orman'ı iknaya çalıştığı kaydedildi. Güneş'in de Mısırlı oyuncu için "Talisca etkisi yapabilir. Benzer özellikleri var" dediği öğrenildi. (Fotomaç - 11 Haziran)
Cancelo için teklif yapıldı
Umut Güner'in İtalya seyahatinde gündeme gelen bir başka isminse Inter'le kiralık anlaşması biterek Valencia'ya dönen Cancelo olduğu ortaya çıktı… Cancelo'nun menajeri ile görüşen Güner, Valencia'nın 15 milyon euro ödediği 24 yaşındaki sağ beki bir daha kiralık vermek isterlerse kendilerinin talip olduğunu söyledi. (Fotomaç - 11 Haziran)