beIN Sports Haber'de konuşan Başkan Orman, "Şenol Güneş hocamızın Türkiye'de bazı misyonları var. Çok oyuncu yetiştirdi bu ülkede. Şenol hocanın, Tamer Tuna ile başlayan bir hoca yetiştirme özelliği de oldu. Zaten asıl mesleği de öğretmenlik. Biz aynı zamanda hoca yetiştirmemiz lazım. Şenol hocanın sonrasını da düşünmek lazım. Benim görevimin 2019'da biteceği için 2019'a kadar sözleşme imzaladık. Daha uzun kalırsak beraber kalırız" dedi ve şöyle devam etti:
SERKAN REÇBER ALTYAPININ BAŞINA
"Artık futbolcuların çoğu yabancı. Onların da ruh halinden anlamak için eski futbolcularımızdan faydalanmak isterim. Guti, Beşiktaş'ta çalışabilir mi? Çalışabilir. Guti ile daha önceden de konuşuyordum. Eski oyuncularımızla zaten hep iletişim halinde oluruz biz. İlhan Mansız, Beşiktaş'ın bir evladıdır. Kurslara falan gitmesi gerekir.. Marcelo evladım gibidir mesela. Seneye yardımcı antrenör olacak takımda. Hoca da istiyor. Şenol Güneş'in yardımcısı Guti de olabilir. İlhan Mansız da olabilir. Hocamız buna karar verecek." Başkan bu arada Serkan Reçber'in scout ve altyapının başına geldiğini belirterek, "Bu sene Ümraniye'de müthiş bir akademi kuruyoruz. Serkan Reçber'in A Takım ile ilgisi olmayacak" dedi.
Başkan Orman, Oğuzhan Özyakup ile yeni sözleşmenin imzalandığını kaydederken, "Oğuzhan sözleşmeyi imzaladı, ben de imzaladım. Fatih'in de imzaladık, yakında KAP'a bildiririz. Önceliğimiz ofansif orta saha transferi olacak. Oğuzhan'ın geçen seneki performansından memnun değildik, daha fazlasını istiyoruz. Seneye çok farklı olacağına yürekten inanıyorum" dedi.