Beşiktaşlı Vida'ya 3 ülkeden 6 talip!
2018 Dünya Kupası'nda Hırvatistan formasıyla iyi bir performans gösteren ve birçok kulübün transfer listesine giren giren Domagoj Vida ile ilgili Beşiktaş yönetiminden resmi açıklama geldi. Görüşmeleri doğrulayan yönetim, Hırvat yıldız ile ilgili şu bilgileri verdi:
SON DERECE MUTLUYUZ
"Vida'nın Hırvatistan takımındaki performansı, bir takıma uyum sağladığında neler yapabileceğini de gösteriyor. Geçen sezon Beşiktaş'a geç katıldı ve uyum sorunu yaşadı. Rusya'daki performansı bu sezon kalırsa çok daha yararlı olacağını gösterdi. Bu açıdan da son derece mutluyuz."
ŞU ANA KADAR VERİLMİŞ EN YÜKSEK FİYAT...
"Vida'ya şu anda resmi veya gayri resmi birçok kulübün ilgisi var. İngiltere, İspanya ve İtalya'dan resmi teklifler var. Görüşmelerimiz sürüyor. Bu 3 ülkeden 6 kulübün menajerler aracılığıyla girişimleri oldu. Şu ana kadar verilmiş en yüksek fiyat 15 milyon Euro."
EN AZ 20 MİLYON EURO
"Ancak biz bu rakama razı değiliz. Daha yüksek bir beklentimiz var. Fiyatın en azından 20 milyon euroyu göreceğini düşünüyoruz. Ancak 'İlle de Vida'yı satacağız' diye bir düşüncemiz yok. Oyuncumuzun bu konudaki görüşleri de belirleyici olacak."