Abdullah Avcı'dan Oğuzhan Özyakup açıklaması!
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, Slovan Bratislavayı konuk etti. Siyah-beyazlılar sahasında konuk ettiği rakibini 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup ederek gruptaki ilk 3 puanını aldı. Maç sonunda Beşiktaş cephesinde Necip Uysal ve Enzo Roco mücadeleyi değerlendirirken, teknik direktör Abdullah Avcı, futboluyla taraftarların tepkisini çeken Oğuzhan Özyakup ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Enzo Roco: Gruptaki durumumuzu biliyorduk, puan alamamıştık. Armanın, formanın, bu kulübün prestiji için sahaya çıktık. Taraftara bir mutluluk yaşattıysak, ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.
"ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRECEĞİM"
Formayı kapmak için mücadele edeceğini kaydeden Roco, "Yarından itibaren lig maçı için hazırlıklarımızı yapacağız. Vida çok tecrübeli bir stoper, önceden de birlikte oynadık. Forma şansı yakalamak için hergün çalışmalarımı çok ciddi şekilde sürdüreceğim" dedi.