Süper Lig'e hakem hataları damga vurdu
Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonu Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile tamamlanırken, hakem hataları yine gündem oldu. İşte ligdeki hakem hataları:
Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonu Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile tamamlanırken, hakem hataları yine gündem oldu.
İşte ligdeki hakem hataları:
GALATASARAY - KARABÜKSPOR (1. HAFTA)
Maçın hakemi: Bülent Yıldırım
Selçuk İnan'ın ceza sahası içinde Serdar Deliktaş'a yaptığı haretin penaltı olması gerektiği iddia edildi. Ayrıca, 3 dakikalık uzatmalarda sakatlık, duraklama gibi bir neden olmamasına rağmen maçı 18 saniye fazla uzaması ve Galatasaray'ın bu süre içerisinde golü atması.
FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR (2. HAFTA)
Maçın hakemi: Serkan Çınar
Simon Kjaer'e çıkan kırmızı kart öncesi Miroslav Stoch'a faul yapıldığı ve pozisyondan 30 saniye sonra Danimarkalı oyuncunun oyundan ihraç edildiği ifade edildi.
BURSASPOR-BAŞAKŞEHİR (2. HAFTA)
Maçın Hakemi: Mete Kalkavan
Bursasporlu Batalla'nın Eren'e yaptığı hareketin direkt kırmızı kart olduğu ancak hakemin bu pozisyonu atladığı belirtildi.
BEŞİKTAŞ - KARABÜKSPOR (3. HAFTA)
Maçın hakemi: Serkan Çınar
Maçın 42. dakikasında, Beşiktaş ceza sahasında topla buluşan Traore, Caner Erkin'den topu kurtardığı anda; Caner'in diz darbesiyle kendini yerde buldu. Burada penaltı çalınması gerektiği öne sürüldü. Aynı zamanda sarı kartlı olan Caner'in bu pozisyonda sarı kart görmesi ve oyundan ihraç edilmesi gerektiği belirtildi.