El Chadaille Bitshiabu Galatasaray için İstanbul'a geliyor!
Galatasaray'ın transferi için anlaşmaya vardığı Fransız stoper El Chadaille Bitshiabu, sağlık kontrolleri ve resmi imza için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 01.09.2026 21:07
- Güncelleme Tarihi: 02.09.2026 01:23
Galatasaray, savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların anlaşma sağladığı Fransız stoper El Chadaille Bitshiabu, transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelecek.
Fransız savunmacının İstanbul'a gelişinin ardından 2 Eylül Çarşamba sağlık kontrollerinden geçmesi ve transfer sürecinin tamamlanması planlanıyor.
BITSHIABU NE ZAMAN GELECEK?
A Spor yorumcusu Serhan Türk, A Spor ekranlarında Bitshiabu'nun İstanbul'a beklenenden daha geç geleceğini açıkladı. Türk, konuyla ilgili olarak, "Galatasaray'ın yeni transferi El Chadaille Bitshiabu'nun İstanbul'a gelişinde Almanya'daki trafik kazası nedeniyle bir aksilik yaşandı. Oyuncunun İstanbul'a ulaşabilmesi için başka bir havalimanı alternatifinin değerlendirilmesi gündemde, oyuncunun sabah saatlerinde İstanbul'a gelmesi bekleniyor." ifadelerini kullandı.
EL CHADAILLE BITSHIABU KİMDİR?
16 Mayıs 2005 tarihinde Fransa'nın Villeneuve-Saint-Georges kentinde doğan Bitshiabu, Demokratik Kongo Cumhuriyeti kökenlidir. Genç futbolcu, kariyerine Fransa'da altyapı takımlarında başlamıştır. Genç futbolcunun ana mevkisi stoperdir.
HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?
El Chadaille Bitshiabu, futbol kariyerine ACBB altyapısında başladı. Ardından Paris Saint-Germain altyapısına transfer olan genç oyuncu, PSG'nin U17, U19 ve A takımlarında forma giydi.
Bitshiabu'nun kariyerindeki takım sıralanası ve oynadığı yıl aralıkları şu şekilde:
2017-2019: ACBB Altyapı
2019-2020: PSG Altyapı
2020-2022: PSG U17
2022-2023: PSG U19
2023-2026: RB Leipzig
DİĞER HABERLER
-
Gelecek adına umut verdi -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 1-0 yenerek zirvedeki yerini korudu. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede alınan sonuç sonrası gözler spor yazarlarının yorumlarına çevrildi. Fotomaç gazetesi yazarları, sarı-kırmızılıların performansını değerlendirdi. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı.