TRANSFER HABERİ: Galatasaray'a Fransız forvet! Cimbom yeni golcüsüne kavuşuyor
Ve Galatasaray sonunda beklediği golcüye kavuşuyor. Transferde gaza basma kararı alan sarı kırmızılılar, Fransa Ligi'nde forma giyen o yıldızla anlaşma noktasına geldi. İşte transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
Galatasaray, hücum hattına genç ve dinamik bir takviye yapmak için çalışmalarını son aşamaya getirdi.
Sarı-kırmızılıların, FC Nantes forması giyen Fransız golcü Matthis Abline transferinde önemli mesafe kat ettiği ve görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenildi.
Yönetim, Victor Osimhen'in arkasında görev alabilecek, aynı zamanda uzun vadede değer kazanabilecek bir forvet profili ararken rotasını Ligue 1'e çevirdi.
23 yaşındaki santrfor, geride kalan sezonda Nantes'ın en dikkat çeken hücum silahlarından biri oldu.
2024-25 sezonunda tüm kulvarlarda 42 maça çıkan Abline, 12 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Ligue 1'de ise 34 karşılaşmada 9 gol ve 2 asist üretti.
HAREKETLİ BİR İSİM
1.76 boyundaki Fransız forvet, sürati, pres gücü ve hareketli oyun yapısıyla dikkat çekiyor.
Ceza sahasında etkili olmasının yanı sıra takım oyununa da katkı veren Abline'ın genç yaşı nedeniyle gelişim potansiyelinin yüksek olduğu değerlendiriliyor.
Yeni Asır'ın haberine göre, Galatasaray yönetiminin transferi kısa süre içerisinde sonuçlandırmayı hedeflediği vurgulandı.
Öte yandan oyuncunun da kariyerinde yeni bir adım atmaya sıcak baktığı belirtiliyor.
Nantes'ın geçtiğimiz yıl oyuncu için yaklaşık 12 milyon Euro yatırım yaptığı bilinirken, sarı-kırmızılıların satın alma opsiyonlu kiralama ve bonservis seçenekleri üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Görüşmeler tüm hızıyla devam ediyor.