Bernardo Silva transferinde en güçlü aday Galatasaray!
Okan Buruk'un oyun sisteminin merkezine yerleştirmek istediği Bernardo Silva için Galatasaray yeniden devreye girdi. Sarı-kırmızılılarda İlkay Gündoğan'ın da transfer için baskı yaptığı Portekizli yıldızın, kısa süre içerisinde kararını kulübe bildirmesi bekleniyor. İşte detaylar...
Bu sezon Dries Mertens'in boşluğunu bir türlü dolduramayan Galatasaray yeni sezon öncesinde takıma mutlaka bir 10 numara transferi gerçekleştirmek istiyor.
Fotomaç'ta yer alan habere göre, listenin ilk sırasında ise İngiliz devi Manchester City ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve ayrılacağını açıklayan Portekizli Bernardo Silva yer alıyor.
31 yaşındaki maestroyu uzun süredir takip eden ve renklerine katmak isteyen Galatasaray bu kez vites yükseltmeye başladı. 31 yaşındaki 10 numara Okan Buruk'un ilk tercihi.
İLKAY FAKTÖRÜ
Takımdaki oyun planını Bernardo Silva üzerine kurmak isteyen başarılı çalıştırıcı, görüşmeler ilerledikten sonra oyuncuyu arayıp bunu bizzat kendisi iletecek.
Uzun yıllar City'de Bernardo Silva ile birlikte forma giyen İlkay Gündoğan, her fırsatta transfere aracılık ederek Portekizli yıldızı ikna etmeye çalışıyor.
Hayali Barcelona forması giymek olan Silva, İspanyol kulübünün maaşını karşılamaya sıcak bakmaması nedeniyle önündeki seçeneklere bakıyor.
Galatasaray da en güçlü aday olarak dikkat çekiyor.