Galatasaray'a Benfica'dan flaş transfer!
Galatasaray'da ara transfer döneminin başlamasına az bir süre kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen sarı kırmızılılar, Benfica'da gözden çıkarılan o isim için devreye girdi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 20.12.2025 06:41
Ara transfer dönemi yaklaşırken Galatasaray'daki transfer çalışmaları da hız kazandı. Takvim'in haberine göre, teknik direktör Okan Buruk'un talebi sonrası devre arasında bir sol kanat takviyesi yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılı takımın bu bölge için rotasını Portekiz'e çevirdiği öğrenildi.
Cimbom'un, Benfica Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun gelecek planları arasında yer almayan Andreas Schjelderup'u gündemine aldığı öğrenildi.
SÖZLEŞMESİ 2028'DE BİTECEK
21 yaşındaki Norveçli sol kanat oyuncusunun durumunu yakından takip eden yönetimin devre arasında Benfica ile temaslara başlayıp resmi teklifini iletmesi bekleniyor.
Bu sezon Portekiz ekibiyle 21 maçta 967 dakika sahada kalan genç yıldız söz konusu karşılaşmalarda 2 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Güncel verilere göre 14 milyon euro değer biçilen Norveçli futbolcunun Benfica ile olan kontratı 2028 yılında sona erecek.
Norveç Milli Takımı ile 8 maça çıkan genç futbolcu henüz ülkesi adına skor katkısında bulunamadı. Yıldız futbolcu yüksek top tekniğinin yanı sıra çalım yeteneği ve etkili şutlarıyla ön plana çıkıyor.
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Süper Lig'den 8 kulübe para cezası verdi. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında 26 Ekim Pazartesi günü Fenerbahçe'yi ağırlayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. -
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e konuk olduğu mücadeleye Premier Lig'den 2 dev takımın gözlemci gönderdiği öğrenildi. İngiliz devlerinin, sarı-kırmızılı formayı giyen yıldız oyuncuyu yakın takip ettikleri belirtildi. -
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Lille deplasmanından 4-2'lik skorla dönerek ilk puanlarını alan Galatasaray'da gündem Fenerbahçe derbisi. Pazartesi günü RAMS Park'ta oynanacak derbiyi kazanmak isteyen sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncu hakkında şok bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar... (GS spor haberi)