Galatasaray 3 genç oyuncunun peşinde!
Ara transfer dönemi için hazırlıklarına devam eden Galatasaray, kadroya yapacağı genç eklemeler ile sezonun ikinci yarısında zirve koltuğundaki yerini korumak istiyor. Bu doğrultuda sarı-kırmızılıların listesinde 3 genç isim dikkat çekiyor. İşte detaylar... | Son dakika GS spor haberleri
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 17.12.2025 13:28
Ziraat Türkiye Kupası'nda grup aşamasının başlaması ile birlikte fikstürde yoğun bir sürece giren Galatasaray'da ara transfer dönemi öncesi dikkat çeken bir hareketlilik yaşanıyor. Sakatlıklar ve olası ayrılıklar düşünüldüğünde sarı-kırmızılılar, kadroya yapmayı planladığı takviyeler için ince eleyip sık dokuyor.
21 Aralık'ta başlayacak Afrika Kupası ile birlikte bir süre Victor Osimhen, Mario Lemina ve Ismail Jakobs'tan mahrum kalacak olan Cimbom, Ocak ayında yapacağı hamleler ile kadro derinliği konusunda yaşadığı problemlerde kurtulmayı hedefliyor.
Okan Buruk'un talepleri doğrultusunda Galatasaray, gelişime açık ve ilerleyen yıllarda satış potansiyeli taşıyan genç futbolculara yönelmeyi planlıyor.
beIN SPORTS'ta yer alan habere göre bu doğrultuda üç isim önplana çıkıyor. Bu isimlerden ilki, Nordsjaelland forması giyen 19 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Caleb Yirenkyi. Ganalı futbolcu, genç yaşına rağmen bu sezon ligde çıktığı 17 maçta 1 gol ve 4 asist katkısı sunmayı başardı.
Sarı-kırmızılılar öte yandan güncel olarak Trendyol Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'da forma giyen Ümit Akdağ ile de ilgileniyor. Geçtiğimiz sezonu Ligue 1 ekibi Toulouse'da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki stoper, bu sezon çıktığı 16 maçta 1 gol/2 asist katkısı sundu.
Cimbom'un son olarak ilgilendiği bir diğer isim ise Manuel Ugarte. Güncel değeri 30 milyon euro olarak gösterilen Uruguaylı yıldızın son dönemlerde Manchester United'dan ayrılacağı yönündeki iddialar güç kazanmıştı. 24 yaşındaki futbolcu, düzenli olarak forma giyebileceği bir takım arayışında.
DİĞER HABERLER
-
Inter, Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Wilfried Singo için harekete geçti. İtalyan ekibinin 30 milyon euro seviyesinde teklif hazırladığı belirtilirken, sarı-kırmızılıların genç futbolcu için beklentisi ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Fransız basını, Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Amine Gouiri için yeni bir teklif hazırladığını öne sürdü. Mali kriz nedeniyle oyuncu satışına sıcak bakmak zorunda kalan Marsilya, sarı-kırmızılıların teklifine yanıt vermekte gecikmedi. İşte ayrıntılar... -
Galatasaray, dünyaca ünlü yıldız Bruno Fernandes için harekete geçmeye hazırlanıyor. Manchester United'ın transfer hamleleri sonrası Portekizli futbolcunun geleceği belirsizliğini korurken, sarı-kırmızılıların pazarlık masasına oturacağı belirtiliyor. İşte transfere dair tüm detaylar... -
Galatasaray, resmi sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama paylaştı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS SPOR HABERİ)