Abdullah Kavukcu'dan Fenerbahçe maçı öncesi flaş sözler!
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, sarı kırmızılıların 3-2 galip geldiği Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 23.11.2025 - 00:02
- Güncelleme Tarihi: 23.11.2025 - 00:08
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Gençlerbirliği maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Başkanımız geçen sene bir açıklama yapmıştı. Hakkımızı her zaman korumak için konuşuruz. Taraftarımız emin olsun. İbrahim Başkan'ın daha önce yaptığı bir konuşma vardı, hakemler hata yapar, VAR yapamaz. İbrahim Başkana güvenim var, gerekli incelemelerin yapılmasını istiyoruz. Sallai'nin bacağı kırılabilirdi."
"Yine aynı hakem, aynı pozisyonda farklı bir karar vermiştir. Dikkatini çekmek istiyoruz. Gerekli adımların atılmasını istiyoruz. Ortamı germek istemiyoruz. VAR'ların artık dikkatli bakması lazım. Barış'ın pozisyonu var. Maç içinde ortam geriliyor. Bugün dikkat çekmek için bu konuşmayı yapıyoruz."
"Biz polisimizle gerginlik yaşamayız. Maç esnasında gergin konuşmalar olabilir, karşılıklı herhangi bir sorun yok. Türkiye'de en rahat ettikleri yer burası. Herhangi bir saygısızlık yok. Aşağıda konuştuk, yukarı çıktım. Herhangi bir sorun yok."
"Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyoruz, hakemler geliyor. Bir gün dahi çıkış tartışmadık. Türk hakemlerine güveniyorum. Bu ortamda bunları konuşmak istemiyorum ama VAR'a atanan hakemlerin daha dikkatli olmasını istiyoruz. Fenerbahçe maçına doğru hakemler seçilmeli. Emek harcıyoruz burada. Kimsenin hakkı yenmesin."
"Bence yeter. Kısa ve net. İbrahim Başkanın 'hakemler hata yapabilir, VAR hata yapamaz' cümlesine dikkat çekmek için bu konuşmam."
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile dev derbide kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk mücadelesinde sarı-kırmızılılar için hayati öneme sahip olan maç öncesi Cimbom'a 2 yıldızından müjdeli haber geldi. İşte detaylar... -
Şiddetli pres sonucu kazandığı toplar sebebiyle Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde ağları 14 kez havalandıran Galatasaray, 187 kulüp içinde Avrupa’nın en iyi 2. takımı oldu. Zirvede 17 golle Paris Saint-Germain var. -
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen isimlerden biri olan Lucas Torreira için dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Uruguaylı yıldızla ilgili önemli bir karar aldığı öğrenildi. İşte detaylar... | GS Spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Hesap.com Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası Galatasaray'dan paylaşım geldi.