Galatasaray maçında Liverpool'un penaltı kararı VAR'dan döndü!
Galatasaray-Liverpool karşılaşmasında Wilfred Singo ile Ibrahima Konate arasında oluşan pozisyonda Konate yerde kaldı. Hakem Clement Turpin penaltı noktasını gösterdi fakat bu karar VAR'dan döndü.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 30.09.2025 - 23:56
- Güncelleme Tarihi: 01.10.2025 - 00:05
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Galatasaray-Liverpool maçında 89. dakikada Wilfried Singo ile Ibrahima Konate arasında yaşanan pozisyonda hakem Clement Turpin, Liverpool lehine penaltı noktasını gösterdi.
VAR'dan uyarı alan Fransız hakem penaltı kararını iptal etti ve Galatasaray, maçtaki 1-0'lık üstünlüğünü sürdürdü.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılılarda Noa Lang açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında 8 Şubat Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların VAR ve AVAR hakemleri açıkalndı. İşte detaylar... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)