GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Barış Alper'in yerine Belçikalı yıldız
Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'ın Suudi Arabistan'a transfer olasılığı artıyorken, yıldız oyuncunun yerini doldurabilecek oyuncu arayışı başladı. Bu doğrultuda sarı kırmızılıların gündemine Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Belçikalı yıldız geldi. İşte o isim ve detaylar... | Son dakika GS transfer haberi
Giriş Tarihi:
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz'a Suudi Pro League'in yeni takımı NEOM talip oldu. Bir süredir oyuncunun durumunu yakından takip eden Körfez temsilcisinin Sarı-Kırmızılı takıma teklif yaptığı öğrenildi. Suudi kulübünün Barış Alper için 35 milyon euro önerdiği belirlendi. Galatasaray yönetiminin ise bu teklifi kabul etmediği ve NEOM'dan 50 milyon euro talep ettiği ifade ediliyor.
Galatasaray, Barış Alper' Yılmaz'ı satması durumunda yapılan anlaşma gereği oyuncunun eski kulübü Keçiörengücü'ne yüzde 20 pay verecek.