Galatasaray'da Jan Oblak sesleri! Transferde flaş iddia
Yaz transfer sezonu çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sezon sonunda Fernando Muslera ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Başarılı kalecinin yerine aynı isimde tecrübeli bir file bekçisi arayan sarı-kırmızılı ekipte Jan Oblak iddiaları gündeme geldi. İşte detaylar... (DIŞ HABER)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 28.04.2025 13:04
- Güncelleme Tarihi: 28.04.2025 16:17
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda İkas Eyüpspor'u mağlup eden Galatasaray, çıktığı son 5 resmi müsabakadan da galip ayrıldı.
Bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki tek yenilgisini 29 Mart'taki Beşiktaş derbisinde yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 5 karşılaşmayı da kazandı.
Galatasaray, bu süreçte ligde Reeder Samsunspor ve Sipay Bodrum FK'yi 2-0, ikas Eyüpspor'u ise 5-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, kupada ise Fenerbahçe'yi 2-1, Tümosan Konyaspor'u 5-1 yendi. Bu süreçte 16 gol atan Galatasaray, kalesinde sadece 3 gol gördü.
Öte yandan transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş bir transfer gelişmesi yaşandı.
Sarı-kırmızılı ekip, İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen tecrübeli kaleci Jan Oblak'ı gündemine aldı.
aspor.com.tr editörü Enes Arslan'ın Fransız basınından derlediği habere göre, Oblak'ın ablası Teja Oblak'ın Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na transfer edilmesi, 32 yaşındaki tecrübeli file bekçisinin sarı-kırmızılı takıma transfer olmasının önünü açabileceği vurgulandı.
Kariyerinde 8 kez kupa sevinci yaşayan 1.88'lik eldivenin İspanyol ekibiyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor.
25 milyon Euro piyasa değeri bulunan yıldız kaleci, kariyerinde daha önce Benfica ve Rio Ave gibi takımlarda forma giydi.
DİĞER HABERLER
-
Son 4 sezondur alternatifsiz şekilde sol stoper mevkisinde görev yapan Albdükerim Bardakcı'ya bir alternatif transfer etmek isteyen Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekibin altyapısında yetişen mill futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtiği öne sürüldü. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Yeni sezon için bir 10 numara arayışı bulunan Galatasaray'a flaş bir öneri geldi. Napoli'de mutsuz olan dünyaca ünlü Belçikalı yıldız Kevin de Bruyne'nin menajerler aracılığı ile sarı-kırmızılı ekibe önerildiği iddia edildi. 35 yaşındaki yıldızın Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Son dakika Galatasaray haberleri: 2026/27 sezonu için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Nijeryalı dünya yıldızı Victor Osimhen'e bankadan ihtar çekildi. İşte sebebi... (GS spor haberi) -
Yeni sezonda bir 10 numara takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, gündemine Real Madrid'in Faslı yıldızı Brahim Diaz'ı almıştı. Real Madrid'in Yan Diomande için teklif yapması sarı-kırmızılıların Faslı futbolcuyu transfer ihtimalini artırdı. İşte detaylar... (GS spor haberi)