GALATASARAY HABERİ: Davinson Sanchez herkesi korkuttu! Bir anda yerde kaldı ve...
Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Brezilya, evinde Kolombiya'yı 2-1 yendi. Kolombiya adına boy gösteren Galatasaraylı Davinson Sanchez ise karşılaşmada korkutan bir sakatlık yaşadı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2025 09:53
- Güncelleme Tarihi: 21.03.2025 10:35
Güney Amerika Dünya Kupası Elemeleri'nde Brezilya, sahasında Kolombiya'yı 2-1 mağlup etti. Kolombiya'da karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Galatasaraylı Davinson Sanchez ise herkesi korkutan bir sakatlık yaşadı. Sarı kırmızılı yıldız, bir pozisyonda Brezilyalı kaleci Alisson ile çarpıştı. Bir süre yer kalan Sanchez sonrasında sedye ile kenara alındı.
Kenarda tedavi devam ederken Kolombiya Teknik Direktörü Nestor Lorenzo, Davinson'u oyundan alarak yerine bir diğer Galatasaraylı Carlos Cuesta'yı sahaya sürdü.
Oyuna devam etmek isteyen ve değişikliğe sinirlenen Davinson Sanchez ise teknik direktörün bu kararına tepki gösterdi.
İŞTE O ÇARPIŞMA ANI...
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Lille'den Berke Özer hakkında sakatlık açıklaması geldi. Teknik direktör Davide Ancelotti, milli kalecinin sağlık durumu hakkında son bilgileri paylaştı. -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasının 77. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Rafael Leao hakkında resmi açıklama yayınladı. -
Galatasaray, Gençlerbirliği maçında attığı golle galibiyeti getiren Deniz Gül'e rağmen hücum hattına takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, ocak ayında yıldız bir santrforu kadrosuna katarak milli futbolcuyla rekabet oluşturmayı hedefliyor. Galatasaray'ın, yıldız santrfor için kurduğu temas ve oyuncu için beklenen bonservis de belli oldu. İşte detaylar... -
Gelecek adına umut verdi