Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'da kriz!
Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında kozlarını paylaşacak. Sarı kırmızılılar derbiden en az 1 puanla dahi ayrılması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ancak Cimbom'da zorlu mücadele öncesi büyük bir kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 15.05.2024 08:47
- Güncelleme Tarihi: 15.05.2024 11:31
Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ile Fenerbahçe, 37. hafta maçında karşı karşıya gelecek.
Sarı kırmızılıların şampiyonluğunu ilan etme olasılığının bulunduğu dev derbi 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da RAMS Park'ta oynanacak.
Öte yandan Galatasaray - Fenerbahçe müsabakası öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Ev sahibi ekipte zorlu mücadele öncesi büyük bir kriz yaşandığı ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak olan derbi maç için bilet bulmanın imkansız olduğu ortaya çıktı.
100 BİN ÜZERİNDE TALEP
53 bin 798 kapasiteli RAMS Park'ta maçı izlemek için satışa çıkacak bilet sayısının çok üzerindeki ilgi nedeniyle yönetim zor durumda kaldı.
Maç için satışa 8-9 bin biletin satışa çıktığı ama bunun 100 bin üzerinde talebin kulübe ulaştığı öğrenildi.
KARABORSAYA DÜŞTÜ
Galatasaraylı futbolcuların bile yakınları için bilet bulmakta zorlandığı ve karşılaşmanın biletleri için karaborsada rakamların 75 bin TL'ye kadar çıktığı bildirildi.
RAMS Park'taki 41 bin kombine biletin dışında 2 bin 650 kişilik deplasman tribününü çıkarıldığında sınırlı sayıda biletin satışa çıkacağı ama bunun da talebi karşılamasının imkânsız olduğu belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Fenerbahçe, evinde Slavia Prag ile 2-2 berabere kaldı. Galatasaray ise deplasmanda Lille'i 4-2'lik skorla devirdi. İşte Devler Ligi'nde oluşan güncel puan durumu... | Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2'lik skorla mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. Mücadele sonrası başta Fransız basınında olmak üzere Avrupa medyasında flaş manşetler atıldı ve Lille'in Galatasaray karşısında çaresiz kaldığı vurgusu yapıldı. İşte o manşetler... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2 yendi. Mücadelenin ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar 6 golün çıktığı karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı ve Devler Ligi'ndeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)