GALATASARAY HABERLERİ: Okan Buruk neşteri vurdu! Sezon sonunda gidiyor
Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, ayrıca gelecek yılların da planlamasını yapıyor. Deneyimli çalıştırıcı, yıldız ismin biletini kesti ve takım bulmasını istedi. İşte detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.05.2024 12:23
Sezon başında birçok yıldız isimle kadrosunu güçlendiren Galatasaray, Süper Lig'de lider konumda bulunuyor.
Buna karşın sarı-kırmızılılar bazı futbolculardan istediği katkıyı alamadı ve sezon sonu için flaş kararlar alındı.
Gelecek yıl yabancı sınırının düşecek olması nedeniyle transferde ince elenip sık dokunuyor.
Bu doğrultuda teknik direktör Okan Buruk, iç transferde titizlikle davranırken neşteri vurdu. İşte detaylar...
TETE AYRILIYOR
Fotomaç'ın haberine göre; sarı-kırmızılılarda bu sezon bekleneni veremeyen Tete'yle sezon sonunda yollar ayrılacak.
24 yaşındaki Brezilyalı sağ kanata uygun teklifler gelmesi halinde bonservisiyle ayrılması ya da kiralanması gündeme geldi.
Bu sezon 42 maça çıkan genç Sambacı, bu süreçte 3 gol - 6 asistlik katkı yaptı. Devre arası ayrılığı gündeme gelen Tete'nin ülkesi Brezilya'dan talipleri bulunuyor.
TETE KİMDİR?
Tete, 15 Şubat 2000'de Brezilya'nın Alvorada kentinde dünyaya geldi. Futbola Gremio'nun altyapısında başladı.
2018 Ocak'ta A takıma yükselen Tete, Şubat 2019'da Shakhtar Donetsk'e 15 milyon Euro'ya transfer oldu.
Sırasıyla kiralık olarak Olimpik Lyon ve Leicester City'de forma giydi. Ukrayna-Rusya savaşının ardından sözleşmesini tek taraflı feshetti ve 2023 Ağustos'ta Galatasaray'a imza attı.
Brezilyalı yıldızın sarı-kırmızılılarla 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Sambacı oyuncunun güncel piyasa değeri ise 14 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Virgil van Dijk ile ilgili beklenmedik bir haber geldi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Yeni sezon planlamalarını sürdüren Galatasaray'da çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Yaz transfer dönemindeki ilk hamlesini Jhon Duran ile yapmaya hazırlanan sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin bir eski yıldızı için daha devreye girdiği ve görüşmelere başladığı öğrenildi. İşte o isim ve gündem yaratan transfer haberinin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Victor Osimhen'e alternatif ve partner olabilecek genç bir golcü arayan Galatasaray'ın, yıldız adayı için teklif yaptığı öne sürüldü. Ukrayna ekibi ise kısa sürede sarı-kırmızılılar ile iletişime geçti. İşte ayrıntılar... -
Yeni sezonda orta sahaya bir yıldız takviyesi yapmayı hedefleyen Galatasaray, gündemine yeniden Khephren Thuram'ı aldı. Okan Buruk'un çok istediği Fransız yıldız için Juventus'un bonservis talebi ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS spor haberi)