Okan Buruk: 24. şampiyonluğu istiyoruz!
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u 1-0 yendi. Maç sonrası sarı kırmızılılarda Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 02.04.2024 - 23:04
Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 yendi. Maç sonrası sarı kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
İŞTE O SÖZLER:
"Genel performanstan çok memnun değiliz. Uzun bir ara, 17 günden sonra ilk maç, kendi iç saha performansımızın altında kaldık. 1-0 sonrası, çok rahat bir şekilde oynayacağımız oyunlar, kendi kalitemizin altında işler yapınca ikinci golü bulamadık. Bu da onları biraz daha yukarıya çekti. Ama maçın genelinde iyi bir performans, iyi bir iç saha performansı sergileyemedik. Daha iyisini yapmamız gerekiyor bunun. Genel olarak çok istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Diğer her şey olumlu gibi gözükse de lider Galatasaray performansının altında kaldık. Bunun üstüne çıkmalıyız. Çok daha iyi olmamız gerekiyor."
"Hem atan hem tutan çok önemli duran toplarda. Çalışıyoruz da. İsabetli atış, isabetli vuruş, hepsi çok önemli. Son maçlarda çok etkili olduk. Bugün de golü öyle bulduk. 1-2 tane de kaçırdık. Normal pozisyonlarda biraz daha bunun altında kaldık."
"Mutluyuz, hiç rekor düşünerek bir maça çıkmıyoruz. Sezon genelinde kazanmak için çıkıyoruz. Şampiyonluk hedefimiz var. Büyük bir sorumluluk var üzerimizde. Galatasaray'a yakışan başarılar elde etmeye çalışıyoruz. İç sahada taraftarımızla muhteşem bir atmosfer oluşturuyoruz. Onların da çok büyük payı var. Hep birlikte kazandığımız bir rekor oldu, sadece benim değil, Galatasaray camiasının."
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray evinde RAMS Başakşehir'i ağırladı. Karşılaşma 3-0 Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi. Ahmet Çakar, mücadele sonrası çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte Çakar'ın Sabah gazetesindeki yazısı... -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında RAMS Başakşehiri 3-0 mağlup etti. Maçın ardından Fırat Aydınus, Mehmet Özcan, Hasan Kabze ve Serkan Korkmaz yaptıkları değerlendirmeler ile dikkat çekti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, RAMS Başakşehir'i ağırladı. Sarı-kırmızılılar konuk ettiği RAMS Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Spor yazarları, Galatasaray-RAMS Başakşehir maçını yorumladı. İşte o yazılar... (GS Spor haberleri) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında RAMS Başakşehir'i 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların şampiyonluk yarışındaki en yakın rakibi Fenerbahçe'nin ise deplasmanda Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük'e 2-0' kaybetmesi ile Cimbom çok büyük bir avantaj yakaladı. İşte Okan Buruk'un öğrencilerinin mutlu sona ulaşabilmesi için gereken galibiyet sayısı...