GALATASARAY HABERLERİ - Mauro Icardi çok sinirlendi! "Bu kadar da olmaz"
Son dakika spor haberi: Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Samsunspor'u 2-0 mağlup etti. Bu mücadele oynanırken sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi hakem kararlarına çok sinirlendi. Teknik Direktör Okan Buruk ile konuşan Arjantinli yıldız flaş sözler söyledi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
Giriş Tarihi:
PAYLAŞ
ABONE OL
YAZI
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi sonunda isyan etti.
Milliyet'te yer alan habere göre Arjantinli forvet, son olarak Samsunspor maçında kendisine yapılan müdahaleye penaltı verilmemesine sert tepki gösterdi.
Saha içinde yaşadığı problemi teknik direktör Okan Buruk ile paylaşan Icardi, şunları dile getirdi:
"Hemen hemen her maçta aynı şeyi yaşıyorum. Bunu anlamakta zorlanıyorum. Bana karşı sert oynamak serbest herhalde. Bu kadar da olmaz."
"Her karşılaşmada verilmeyen en az bir penaltı oluyor ama ne hakemler görüyor ne de VAR'da bu görünüyor. Bana karşı hakemler iyi niyetli değiller."
Icardi'ye yapılan faullere yöneticiler de sert tepki gösterdi.
Sarı-kırmızılı idareciler, "Hatay deplasmanında son dakikada ayağına basıldı. Beşiktaş maçında Ghezzal'ın darbesi ile zaten sakatlandı ama yine verilmedi. Fenerbahçe derbisinde sağ kroşe yedi ama VAR çağrılmadı. Gaziantep da net faule penaltı verilmedi. Samsunspor deplasmanında ise çekilmesi bariz penaltı iken Fenerbahçe maçında olduğu gibi VAR'daki Mustafa İlker Coşkun bizi şaşırtmadı ve hakemi çağırmadı" diye konuştu.
Icardi bu sezon Galatasaray formasıyla toplam 31 karşılaşmada görev aldı.
Arjantinli futbolcu, bu mücadelelerde 18 gol atarken 7 de asist yaptı.