Zeki Çelik'in transfer kararı belli oldu! Galatasaray'a gidecek mi?
Galatasaray'da, Sacha Boey'nin Bayern Münih'e gitmesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Fransız futbolcunun yerini doldurmak için temaslarını sıklaştıran sarı kırmızılılar, Roma forması giyen Zeki Çelik'i gündemine almıştı. 26 yaşındaki oyuncunun ise transfere dair kararı belli oldu. Konuya ilişkin flaş gelişmeyi İtalyan basını duyurdu. İşte ayrıntılar... (aspor.com.tr - Dış Haberler / KUBİLAY AÇIKGÜN)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 27.01.2024 12:49
- Güncelleme Tarihi: 27.01.2024 13:07
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları hız kazandı.
Sarı kırmızılılar transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala görüşmelerini sıklaştırdı.
Özellikle Sacha Boey'inin satışının ardından gelecek olan parayla önemli takviyeler yapılacak.
Yönetim ilk olarak Boey'nin yerine kaliteli bir futbolcu transfer etmeyi planlıyor.
Bu doğrultuda öne çıkan adaylar arasında ise Roma forması giyen Zeki Çelik yer alıyordu.
Galatasaray'ın ilgisinin farkında olan 26 yaşındaki oyuncuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
İtalyan basını, milli futbolcunun transfer kararını açıkladı.
İşte ayrıntılar...
Vocegiallorossa'da yer alan habere göre, Zeki Çelik geleceğine dair net kararını belirledi.
Başarılı sağ bekin kiralık olarak başka bir takıma gitmeye sıcak bakmadığı kaydedildi.
Haberde Galatasaray'ın, Zeki için girişimlerde bulunduğu ancak 26 yaşındaki yıldızın ocak ayında kiralık olarak takımdan ayrılmayı düşünmediği ifade edildi.
Transferin önündeki en büyük engelin Zeki Çelik'in bu düşüncesi olduğu aktarıldı.
Öte yandan Zeki Çelik'in Roma'dan kiralık olarak ayrılmak istememesinin Angelino transferini de engellediği vurgulandı.
Zeki Çelik bu sezon Roma'da 15 maça çıktı.
Zeki bu karşılaşmalarda 2 asist yaptı.
Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Zeki'nin, kulübüyle olan sözleşmesi 2026'da sona erecek.
1.80 boyundaki sağ bek kariyerinde Lille, İstanbulspor ve Bursaspor gibi takımlarda da forma giymişti.
DİĞER HABERLER
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2'lik skorla mağlup etti ve ilk galibiyetini aldı. Mücadele sonrası başta Fransız basınında olmak üzere Avrupa medyasında flaş manşetler atıldı ve Lille'in Galatasaray karşısında çaresiz kaldığı vurgusu yapıldı. İşte o manşetler... -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Fransız ekibi Lille'i 4-2 yendi. Mücadelenin ardından sarı kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fransız ekibi Lille'e konuk oldu. Sarı kırmızılılar 6 golün çıktığı karşılaşmadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı ve Devler Ligi'ndeki ilk 3 puanını hanesine yazdırdı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Fransız ekibini 4-2 mağlup eden Galatasaray'da takımınını son golünü kaydeden Victor Osimhen maç sonu açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe derbisini dört gözle beklediklerini ifade eden yıldız golcü, "Nasıl gol atacağımı bana kimse öğretemez" dedi ve şunları söyledi: "Her zaman sadece en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve takım için de, benim için de olsun, bazen istediğimiz şeyler olmuyor ve dışarıdan gergin gibi gözüküyor olabiliriz ama aslında o gerginlik değil, sadece o an gösterdiğimiz bir reaksiyon. Topla nasıl oynayacağımı, "Nnsıl gol atacağımı bana kimse öğretemez". Çünkü dünyanın e dedi ve şunları söyledi:n iyi santrforlarından bir tanesiyim ve takılmıyorum bu tarz yorumlara. Ben devamını en iyi şekilde getirmeye çalışıyorum her zaman. Çoğu şeyde de tabii etkili bir şekilde bunu başarıyoruz. Takımda ben de, istediğimiz olduğu durumlarda mutlu oluyoruz. Hiçbir birey kulübün üstünde değildir. Baktığımız zaman takım kolektif bir şekilde mücadele ediyor ve biz de bunu en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum."