TRANSFER HABERİ: Galatasaray'dan İtalya'ya çıkartma! İşte hedefteki yıldız
Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Angelino ve Kazımcan'ın performansı sonrası sol beke takviye yapma kararı alan Cimbom, aradığı ismi İtalya'da buldu. Sarı kırmızılı yönetim hedefindeki yıldız için Çizme'ye çıkartma yapma kararı aldı. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 19.11.2023 - 06:40
- Güncelleme Tarihi: 24.11.2023 - 09:00
Galatasaray devre arasında önceliği sol bek transferine verecek. Uzun zamandır sol bek problemi yaşan Cimbom, satın alma opsiyonu ile birlikte Leipzig'den kiralanan Angelino'dan istediği verimi alamadı.
O bölgede alternatif olarak kullanılan Kazımcan Karataş'ın da etkisiz futbolu ve yaptığı kritik hatalar sebebiyle devre arası transfer döneminde bu bölgeye takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı takım rotasını İtalya'ya çevirdi.
Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, İtalya Seri A ekibi Roma'dan Leonardo Spinazzola'yı gündemine aldı.
MESAİ BAŞLIYOR
30 yaşındaki futbolcunun, Roma ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. İtalyan basını, Spinazzola'nın, kulübünden yeni sözleşme teklifi beklediğini ve bu teklifin gelmemesi halinde takımdan ayrılabileceğini dile getirdi.
Bu gelişme üzerine sarıkırmızılıların 24 kez Milli Takım forması giyen, sol ve sağ bekte görev yapabilen Leonardo Spinazzola'yı listesine eklediği ve transferde şartları zorlayacağı iddia ediliyor.
Başkanvekili Erden Timur'un önümüzdeki günlerde İtalya'ya çıkartma yapması bekleniyor.
Spinazzola Juventus ile İtalya ligi ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. Roma ile Konferans Ligi kupasını kucakladı.
2021'de ise İtalya ile Avrupa Şampiyonluğuna ortak oldu.
TAM BIR JOKER
Defansın solunda ve kanatta forma giyebilen 30 yaşındaki futbolcu ayrıca sağ bek, merkez orta saha olarak oynayabiliyor.
Ayrıca 3 maçta stoperde bile oynamışlığı bulunuyor.
Kariyeri boyunca 336 maça çıkan oyuncu, 21 gol atarken 34 de asisti bulunuyor.
ROMA 29.5 MİLYON EURO ÖDEDİ
Kariyeri boyunca birçok takımda forma giymesine karşın Leonardo Spinazzola, hiç İtalya dışına çıkmadı.
30 yaşındaki futbolcu, Juventus, Empoli, Virtus Lanciano, Siena, Atalanta, Vicenza, Perugia'da forma giydi.
Son olarak 1 Temmuz 2019'da Juventus'tan Roma'ya transfer oldu. Roma bu transfer için tam 29.5 milyon euro ödedi.
İtalyan futbolcu Roma formasıyla 126 resmi müsabakaya çıktı. Bu maçlarda ise takımı adına 7 gol kaydetti.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'da transfer döneminin bitmesine az bir süre kala sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katan Cimbom'da sıra geldi ayrılacak futbolculara. Bu doğrultuda sarı kırmızılılarda tam 4 isimle yolların ayırmak üzere olduğu öğrenildi. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, kadro planlaması da şekilleniyor. Kadroda düşünülmeyen birçok isimle yollarını ayıran sarı-kırmızılılar flaş bir ayrılık iddiası daha gündeme geldi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Yaz transfer dönemine damga vuran hamleler yapan Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Uğurcan Çakır ve İlkay Gündoğan'ın ardından bir bomba daha patlamak üzere. İşte o yıldız ve transferin detayları... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, yaz transferinde İlkay Gündoğan ve Uğurcan Çakır hamlelerinin ardından Hakan Çalhanoğlu için girişimde bulundu. Inter başkanının bu girişime verdiği yanıt transferde gündem oldu. İşte detaylar...