Lucas Torreira'dan flaş karar! "Oynamak istediğim takım..."
Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın yıldız orta sahası Lucas Torreira flaş bir karar aldı. Sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü kazanan başarılı futbolcu, forma giymek istediği takımı açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2023 10:36
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan isimlerinden biri de Lucas Torreira'ydı.
Uruguaylı orta saha, sergilediği performansla hem takımın vazgeçilmezi oldu hem de taraftarların sevgilisi haline geldi.
Öte yandan yıldız isim taraftarları üzen bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın dinamosu Lucas Torreira, bir gün mutlaka Boca Juniors'da forma giymek istediğini söyledi.
Fotomaç'ın haberine göre; Uruguaylı futbolcu, "Boca'ya gitmek istediğim gün futbolla ilgili bir karar olmayacak, bu yürekten gelen bir karar olacak. Taraftarlar çılgınca. Tamamen farklı bir dünya" dedi.
Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan Torreira, toplamda 42 maça çıktı, 1 asist yaptı.
Torreira'nın sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.
LUCAS TORREIRA KİMDİR?
Lucas Torreira, 11 Şubat 1996'da Uruguay'ın Fray Bentos kentinde dünyaya geldi.
Futbola Wanderers'in altyapısında başlayan Torreira, Ocak 2014'te Pescara'ya transfer oldu.
2015 yazında Sampdoria'ya 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Torreira, burada 3 sezon geçirdi.
2018'de Arsenal'e 28.6 milyon euro bonservis bedeliyle imza attı.
Daha sonrasında kiralık olarak Atletico Madrid ve Fiorentina'da forma giydi.
1.66'lık orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız sezon başında Galatasaray'la 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.
Torreira'nın güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü. -
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'da devre arası transfer dönemi öncesi kadro planlaması sürerken takımdan gönderilmesi planlanan isimle alakalı dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı oyuncu için menajerinin bir takımla ayrılık için görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi.