Lucas Torreira'dan flaş karar! "Oynamak istediğim takım..."
Son dakika spor haberi: Galatasaray'ın yıldız orta sahası Lucas Torreira flaş bir karar aldı. Sarı-kırmızılı taraftarların gönlünü kazanan başarılı futbolcu, forma giymek istediği takımı açıkladı. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 18.11.2023 - 10:36
Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan isimlerinden biri de Lucas Torreira'ydı.
Uruguaylı orta saha, sergilediği performansla hem takımın vazgeçilmezi oldu hem de taraftarların sevgilisi haline geldi.
Öte yandan yıldız isim taraftarları üzen bir açıklamada bulundu.
Galatasaray'ın dinamosu Lucas Torreira, bir gün mutlaka Boca Juniors'da forma giymek istediğini söyledi.
Fotomaç'ın haberine göre; Uruguaylı futbolcu, "Boca'ya gitmek istediğim gün futbolla ilgili bir karar olmayacak, bu yürekten gelen bir karar olacak. Taraftarlar çılgınca. Tamamen farklı bir dünya" dedi.
Galatasaray'a geçtiğimiz sezon başında transfer olan Torreira, toplamda 42 maça çıktı, 1 asist yaptı.
Torreira'nın sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.
LUCAS TORREIRA KİMDİR?
Lucas Torreira, 11 Şubat 1996'da Uruguay'ın Fray Bentos kentinde dünyaya geldi.
Futbola Wanderers'in altyapısında başlayan Torreira, Ocak 2014'te Pescara'ya transfer oldu.
2015 yazında Sampdoria'ya 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Torreira, burada 3 sezon geçirdi.
2018'de Arsenal'e 28.6 milyon euro bonservis bedeliyle imza attı.
Daha sonrasında kiralık olarak Atletico Madrid ve Fiorentina'da forma giydi.
1.66'lık orta saha oyuncusu, geride bıraktığımız sezon başında Galatasaray'la 2026'ya kadar sözleşme imzaladı.
Torreira'nın güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Liverpool turu için açıkladığı 3 milyon Euro'luk prime Victor Osimhen'den esprili bir çıkış geldi. Dursun Özbek'in cevabı ise takımı motive etti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, gelecek sezon için çalışmalarını da sürdürüyor. Brezilya basınından gelen iddialara göre sarı-kırmızılılar, Güney Amerika ekibinin genç on numarası için teklifini sundu. İşte haberin detayları... | GS Spor haberleri -
Trendyol Süper Lig’de cumartesi günü oynanacak maçların VAR hakemleri belli oldu. -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray evinde RAMS Başakşehir'i ağırlıyor. Sarı-kırmızılılar, takipçisi Fenerbahçe'nin kaybettiği haftada galip gelirse puan farkını 7'ye çıkaracak. İşte Okan Buruk'un RAMS Başakşehir maçı ilk 11'i... (GS spor haberi)