Galatasaray'dan Mauro Icardi açıklaması! Sahalara ne zaman dönecek?
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçta darbe alan Mauro Icardi hakkında açıklama geldi. Sarı-kırmızılılarda Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Ndombele'nin son durumları da belli oldu. İşte detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 07.09.2023 21:20
Galatasaray'ın yeni transferleri Wilfried Zaha, Hakim Ziyech ve Ndombele'nin son durumları merak konusu oldu.
Öte yandan Mauro Icardi ise Gaziantep FK maçında sakatlık yaşadı.
Sarı-kırmızılı camia, yeni transferleri sahada görmek için oldukça sabırsız.
Taraftarlar da Zaha, Ziyech ve Ndombele'yi aynı anda sahada görmek için büyük heyecan duyuyor.
Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, dört oyuncunun son durumları hakkında konuştu.
İşte o sözler...
"Zaha'nın geçen sezon tekrar eden kas sakatlıkları olmuş ama Crystal Palace geçen sezon mecburen bu şekilde kullanmış.
Zaha da kendini denedi, istediklerini yapabilecek fitness'a sahip olmadığını fark etti.
Sakatlığında kötü bir şey yok ama takım ligden düşmesin diye 2 hafta sonra sahaya çıkmak zorunda kalmış. Bu yıpranmışlığın üstüne gitmemek gerekiyor. Özel bir programa başladık.
"ZIYECH İDMANLARA BAŞLIYOR"
Hakim Ziyech'in takımla birlikte çalışmalara başlayacağını ifade eden Yener İnce, "Önümüzdeki hafta salı veya çarşamba takım antrenmanlarına başlamasını öngörüyoruz." dedi.
"NDOMBELE'NİN BİR SIKINTISI YOK"
Ndombele'nin bir sıkıntısı yok. Bazı oyuncuların yağ oranı, en iyi olduğu zamanda diğer oyunculardan daha yüksektir.
İdeal bir oyuncunun %11-12'nin altında kalması gerekiyor. Dünya futbolunda %16'yla oynayan çok iyi oyuncular var. Bu çocuğu da %11'lere düşürdüğünde sahada hayalet olur.
Evet biraz kilosu var ama düşüreceğiz. Abartılı bir durum yok. Bu şekliyle Tottenham'da antrenmanlara çıktı.
Tottenham ve Napoli'deki raporları bizde. En fit olduğu dönemlerdeki kiloları da bu şekilde.
"ICARDI'NİN DURUMU CİDDİ DEĞİL"
"Mauro Icardi'nin ciddi bir sakatlığı yok ancak son maçta anormal bir darbe aldı.
Önümüzdeki hafta takımla beraber antrenmanlara başlayacak."
DİĞER HABERLER
-
Lille Teknik Direktörü Davide Ancelotti, Galatasaray karşılaşması öncesinde takımının hedefini açıkladı. Eksiklere rağmen galibiyete inandığını belirten Ancelotti, sarı-kırmızılıların hücum gücüne karşı oyun planlarını anlatırken Berke Özer hakkında da övgü dolu ifadeler kullandı. -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında deplasmanda Lille ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Okan Buruk yönetimindeki son antrenmanda maçın taktiği üzerinde durulurken, sakatlığı bulunan Rafael Leao takım çalışmasında yer almadı. -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında oynanacak kritik Lille mücadelesine hazırlanan Galatasaray'da hücum hattı yeniden şekilleniyor. Rafael Leao'nun sakatlığının ardından ilk 11'i yeniden şekillendirecek olan Okan Buruk, Yunus Akgün hakkında kararını verdi. -
Lille’in Brezilyalı stoperi Alexsandro, Galatasaray maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Victor Osimhen ile yaşayacağı mücadeleyi “savaş” olarak nitelendiren deneyimli savunmacı, sarı-kırmızılıların hücum gücüne dikkat çekerken Berke Özer’in performansını da övdü.