Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi! İlk temas kuruldu
Şampiyonlar Ligi elemelerinde yer alacak Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar gündemine birçok yıldız ismi alırken, sürpriz bir ismi daha listesine yazdı ve ilk temaslara başladı. İşte detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 25.06.2023 06:40
Süper Lig'de geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da forvet transferi için çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.
Bafetimbi Gomis ile yolları ayıran Cimbom, Mauro Icardi için PSG ile pazarlıklarını sürdürüyor.
Takvim'in haberine göre; hücum hattı için gündeme son gelen ismin İtalyan temsilcisi Spezia'da oynayan M'Bala Nzola olduğu ortaya çıktı.
TRANSFER PLANI BELLİ OLDU
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Cimbom, kariyerine İtalyan ekibi Spezia'da devam eden M'Bala Nzola ile ilgili detaylı araştırmalar yaptı.
Sarı-kırmızılılar Angolalı golcü oyuncu için ilk teması kurdu.
26 yaşındaki futbolcunun kulübü Spezia ile kontratı 30 Haziran 2026'ya kadar sürüyor.
8 milyon Euro değer biçilen Nzola'nın da Galatasaray'ın Avrupa'da boy gösterecek olması nedeniyle transfere sıcak bakabileceği ifade edildi.
Oyuncunun geri dönüşü sonrası Spezia ile de masaya oturulacak.
18 GOLE DİREKT KATKI SAĞLADI
Angola dışında Fransa vatandaşlığı da bulunan M'Bala Nzola, sağ açık ve forvet pozisyonlarında görev yapabiliyor.
Geçen sezon Spezia'da 34 karşılaşmaya çıkan ve klas gollere imza yıldız futbolcu, 15 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 de asist katkısı verdi.
Spezia'da toplamda 102 maçta 35 gol ve 7 asist kaydeden Nzola, daha önce Trapani, Carpi, Francavilla ve Troyes ekiplerinde de oynadı.
Nzola geçen sezon İtalya'da klas gollere imza atıp dikkat çekmişti. Futbolcunun kariyerinde toplam 211 maçta 61 gol, 18 de asisti bulunuyor.
M'BALA NZOLA KİMDİR?
M'Bala Nzola, 18 Ağustos 1996'da Angola'nın Buco-Zau kentinde dünyaya geldi. Fransa'nın Troyes U19 takımına imzayı atarak yükselişe başladı.
Sırasıyla Academica U19, Francavilla, Carpi, Trapani ve Spezia takımlarında forma giydikten sonra 2020 yazında Spezia'ya bedelsiz bir şekilde transfer oldu.
Kulübüyle 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun güncel piyasa değeri ise 8 milyon Euro...
DİĞER HABERLER
-
Gençlerbirliği karşısında kazanmasına rağmen ortaya koyduğu futbolla eleştirilen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, takımına sert uyarılarda bulundu. Lille maçı öncesi sarı-kırmızılılarda yaşanan gelişmeler ve Buruk'un soyunma odasındaki sözleri gündem oldu. İşte tüm detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından orta saha transferine yönelen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Lesley Ugochukwu'nun beklentileri karşılayamaması, Mario Lemina ve Gabriel Sara'nın formsuzluğu sonrası harekete geçen sarı-kırmızılıların, İtalya Serie A devi Juventus'un yıldızını ocak ayında gündemine aldığı öne sürüldü. İşte transferin detayları... -
2027 yılında başkanlık seçimine hazırlanan Boca Juniors'ta transfer çalışmaları hız kazandı. Arjantin ekibinin, Galatasaray forması giyen yıldız futbolcuyu seçim vaadi olarak gündemine aldığı öne sürüldü. İşte sarı-kırmızılılara yıldız futbolcu için yapılacak teklif... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray, Fransa'da yaşanan olaylar nedeniyle harekete geçti. Şehirde çıkan çatışma, yağma ve yangınlar sonrası sarı-kırmızılı yönetimin, takım kafilesi ve taraftarların güvenliği için UEFA'ya başvuruda bulunacağı öğrenildi. İşte yaşanan gelişmelerin detayları...