Galatasaray'da Lucas Torreira sevinci!
SON DAKİKA GALATASARAY TRANSFER HABERİ: Sarı-kırmızılılarda geldiği günden bu yana göstermiş olduğu performansla adından söz ettiren Lucas Torreira konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar... GS SPOR HABERLERİ
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 11.06.2023 - 14:02
Süper Lig'de sezonu zirvede noktalayarak 23. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı.
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek isteyen sarı-kırmızılılar, sezon başında olduğu gibi birçok yıldız ismi kadrosuna katacak.
Geçtiğimiz transfer dönemlerinde yaptığı takviyelerle adından sıkça söz ettiren Galatasaray'ın en çok konuşulan transferlerinden biri Lucas Torreira olmuştu.
Aslan, 2021/2022 sezonunda Fiorentina'da forma giyen ve bonservisi Arsenal'de bulunan Uruguaylı yıldız için 6 milyon Euro ödemişti.
Orta sahanın dinamosu olan Torreira, gösterdiği başarılı performansla kazanılan şampiyonlukta önemli rol oynamış ve taraftarın sevgilisi olmuştu.
Süper Lig şampiyonluğunun ardından gözünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine çeviren Galatasaray'a, Lucas Torreira'dan müjdeli haber geldi.
GELECEK SEZON DA KALIYOR
Sarı-kırmızılı takımın ligde mutlu sona ulaşmasında önemli payı olan Uruguaylı orta saha oyuncusunun gelecek sezon da kalması büyük ölçüde kesinleşti.
MILAN VE FIORENTINA'NIN TEKLİFLERİ REDDEDİLDİ
Sezonun bitmesinin ardından, Torreira'nın geçen yıl kiralık olarak forma giydiği Fiorentina ve Milan kulüpleri, Galatasaray'a bonservis için resmi tekliflerde bulundu.
Futbolcuyu zaten bırakmak istemeyen sarı kırmızılı yönetim, her iki öneri 10 milyon Euro'nun altında olunca direkt olumsuz yanıt verdi.
GALATASARAY'DA MUTLU
Lucas Torreira da tatile gitmeden önce Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile görüşüp, İstanbul'da mutlu olduğunu ve takımda kalmak istediğini söyledi.
Sezon başında 6 milyon Euro'ya alınan 27 yaşındaki Torreira, astronomik bir teklif gelmediği takdirde gelecek sezon da sarı kırmızılı formayı giymeye devam edecek.
Lucas Torreira bu sezon Galatasaray formasıyla 34 maçta forma giydi.
Uruguaylı yıldız, 1 asistlik bir performans sergiledi.
Torreira'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.
27 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Monaco ile oynayacağı maç için Fransaya doğru yola çıktı; sakatlıkları bulunan Lemina, Ayhan ve Singo kafilede yer almadı. İşte detaylar... -
Stuttgart Galatasaraylılar Derneği, Ostfildern-Scharnhausen’deki yeni merkezini hafta sonunda açtı. Törene Stuttgart Başkonsolosu Makbule Kaçar Koçak, Galatasaray Derneği yöneticileri ve eski futbolcular katıldı. İşte detaylar... -
Devre arasında santrfor pozisyona takviye yapmak isteyen Galatasaray, yıldız oyuncunun transferinde zorlanacak gibi gözüküyor. İtalyan basınında yer alan bilgilerde, Santiago Gimenez için Avrupa'dan taliplerin bir hayli fazla olduğu öğrenildi. İşte detaylar... -
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile karşılaşacak olan Galatasaray, kamp kadrosunda yer alan futbolcuları açıkladı.