GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ: Victor Nelsson'a Sevilla kancası! Devre arasında gelecekler
Yaz transfer döneminde adından söz ettiren Galatasaray, 13 futbolcuyla kadrosunu güçlendirmişti. Sarı-kırmızılı takımda iyi bir performans gösteren Victor Nelsson'a teklifler gelirken, Danimarkalı stoper Cimbom'da kalmıştı. Marcao'yu transfer eden Sevilla'nın 24 yaşındaki stopere ilgisi bilinirken, Endülüs temsilcisinin Ocak ayında tekrar masaya oturacağı iddia edildi. İşte G.Saray'ın belirlediği bonservis bedeli ve detaylar... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 16.10.2022 - 06:40
İspanyol basınında önemli bir iddia ortaya atıldı. Takvim'in derlediği habere göre; Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Ocak ayında Danimarkalı stoper Victor Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çalacak. Haberde Galatasaray'ın Danimarkalı stoper için 20 milyon Euro bonservis istediği de ifade edildi Sevilla daha önce de Victor Nelsson için Galatasaray ile masaya oturmuş ancak İspanyol kulübü istenilen rakama çıkmamıştı. Sonrasında da görüşmeler tıkanmıştı. Estadio Deportivo'nun haberine göre Sevilla bu kez daha ciddi bir rakamla Galatasaray'ın kapısını çalacak. Bu rakamın 17 milyon Euro civarında olabileceği iddia ediliyor.
ARAYIŞLAR BAŞLADI
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da Nelsson'un muhtemel transferi sonrasında yönetimden yeni bir stoper takviye istemesine kesin gözüyle bakılıyor. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre de Sarı- Kırmızılı kurmaylar şimdiden stoper transferi için çalışmalara başlamış durumda. Yapılacak stoper takviyesinin yabancı olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ilk haftasında karşılaşacağı Eintracht Frankfurt maçı öncesi kamp kadrosunu açıkladı. -
Victor Osimhen, Frankfurt maçı öncesinde yapılan son antrenmana katılmadı. -
Sarı-kırmızılı ekip, "Devler Ligi"nde sezonun ilk maçını yarın deplasmanda Eintracht Frankfurt ile oynayacak Frankfurt Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak mücadelede, İtalyan hakem Marco Guida olacak -
GALATASARAY camiası, divan kurulu üyesi İsmail Resne adına oğlu Ali Cem tarafından yaptırılan anaokulunun açılışında bir araya geldi.