TRANSFER HABERİ: Portekiz basını duyurdu! Galatasaray’dan Joao Novais bombası
Galatasaray transfer haberi: Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip için dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. Portekiz basınında yer alan habere göre Galatasaray, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Joao Novais'i gündemine aldı. İşte detaylar... (aspor.com.tr / Dış Haberler / Bora Salgın)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.07.2022 - 15:15
Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor.
Sarı-kırmızılılar şu ana kadar Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş'ın transferlerini resmen açıkladı.
Galatasaray, transferde önceliğini ise orta saha bölgesine vermiş durumda.
Konuyla ilgili sarı-kırmızılıların teknik direktörü Okan Buruk şu ifadeleri kullandı:
"Bir transfer gündemimiz var. Bu gündem içinde arayışlarımız, bulduğumuz, beğendiğimiz ve ilgilendiğimiz oyuncular var. Bu her gün güncelleniyor."
"Bir opsiyon çıkıyor, olabilme olasılığına bakıyoruz, görüşüyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Her gün farklı şeyler geliyor."
"Önümüzde çok fazla gün var ama transferleri kampa yetiştirmeye çalışıyoruz."
"Kampta görmek istediğim oyuncular var. Kadro yapısıyla ilgili bazı düşüncelerimiz var. Bunu ortadan kaldıracak performansları oyuncuların göstermesi gerekiyor. Hem hazırlık kampı hem de hazırlık maçları oyuncular için ölçü olacak."
"Elimizdeki değerli oyuncuları kullanmak istiyoruz. Bunun yanı sıra orta sahaya oyuncu almak istiyoruz. Hücumda da bizim için opsiyon olacak oyunculara ihtiyacımız var."
Orta saha arayan Galatasaray için Portekiz basınından flaş bir iddia geldi.
Portekiz basınında yer alan habere göre sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Joao Novais'i gündemine aldı.
Braga'da kadro düşünülmeyen oyuncunun Portekiz ekibinden ayrılacağı ifade edildi.
28 yaşındaki orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Alanyaspor'da top koşturmuş ve 35 maçta 3 gol 8 asistlik performans sergilemişti.
Portekizli oyuncunun Braga ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Joao Novais'in güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak belirtiliyor.
İşte Portekiz basınına yansıyan o haber...
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığını atlatan Yunus Akgün takımla çalışmalara başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak. Sarı kırmızılılarda bazı önemli eksikler dikkat çekiyor. Teknik direktör Okan Buruk, bu büyük derbi için iki farklı diziliş üzerinde çalışıyor. İşte ayrıntılar... -
Ünlü menajer Giovanni Becali, Galatasaray ile ilgili flaş bir transfer itirafında bulundu. Becali, sarı kırmızılılar ile o ismin transferi için görüşme yaptığını ifade etti. İşte o sözler... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray dev maçta kozlarını paylaşacak. Lig sıralaması için büyük önem taşıyan derbi mücadelesine artık sayılar günler kaldı. Peki istatistiklerde hangi taraf daha önde? Fenerbahçe mi, yoksa Galatasaray mı? İşte detaylar… (Son dakika Fenerbahçe ve Galatasaray haberleri (FB GS spor haberi)