GALATASARAY HABERİ - Aslan'da Torrent yolcu! Hakan Balta formülü...
Galatasaray haberi: Sarı-kırmızılılarda Domenec Torrent dönemi sona ermek üzere. İspanyol çalıştırıcının, başarısız performansı ve maç sonu açıklamaları Galatasaray yönetimini kızdırmış durumda... Bunun üzerine geçen sarı-kırmızılı yönetim, sezon sonuna kadar Hakan Balta ile çalışmayı düşünüyor. İşte o gelişmenin detayları... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 04.05.2022 - 06:40
Galatasaray'da Domenec Torrent dönemi sona eriyor. Hatay maçıyla göreve başlayan İspanyol hoca, görev yaptığı 15 karşılaşmada, 6 galibiyet alırken 7 kez yenildi, 2 de beraberlik aldı.
Taraftarın gözünde 'Yardımcı hoca' unvanından kurtulamayan Torrent, aldığı kötü sonuçların yanı sıra puan kaybedilen maçlardan sonra yaptığı açıklamalarla da şimşekleri üzerine çekti.
Sivasspor mağlubiyeti sonrası, "Galatasaray'ın 20 yıl öncesini unutun, gerçeği yaşamalıyız. Son 1 aydır çalışmak çok zor. Her şey durdu" sözleriyle Elmas'ı da pes ettirdi.
Başkan Burak Elmas 11 Haziran'da seçim kararı almasına karşın, "Bizimle geldi, bizimle gidecek" diyerek Domenec Torrent ile masaya oturma kararı aldı. Gelecek sezon 1.5 milyon euro alacak olan İspanyol hocaya aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle tazminat ödenmesi düşünülmüyor. Öncelikli olarak yönetim tarafından istifası istenilecek; kabul etmemesi halinde hukuki yollar denenecek.
Fotomaç'ın haberine göre; son 3 karşılaşmada takımın başında Hakan Balta'nın yer alması bekleniyor.
Galatasaray U19 takımının başında görev yapan ve aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken genç teknik adamın, şimdiden hazırlıklara başladığı ifade edildi.
Hertha Berlin altyapısında yetişen Hakan Balta 2007 yılında Manisa'dan 1 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer oldu. Efsaneler arasına adına yazdıran Balta, sarı-kırmızı forma altında 5 lig şampiyonluğu, 3 Türkiye Kupası 5 de Süper Kupa zaferi yaşadı.
DİĞER HABERLER
-
Aslan parçası! -
Galatasaray'dan kiralık olarak ayrılan Carlos Cuesta hakkında Brezilya'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Vasco de Gama yönetimi, Kolombiyalı stoper için flaş bir karar aldı. Sarı-kırmızılı cephede ise bu hamleye onay çıktığı öğrenildi. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında RAMS Başakşehir-Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, RAMS Başakşehir-Galatasaray maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (GS spor haberi) -
Galatasaray, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşım ile teknik direktör Okan Buruk'un doğum gününü kutladı. İşte o paylaşım...