GALATASARAY HABERLERİ: Ayrıntılar ortaya çıktı! Barcelona'dan G.Saray'a transfer sözü
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Galatasaray deplasmanda Barcelona'ya konuk oldu. Mücadele öncesi Katalan devinin başkanı Joan Laporta, sarı-kırmızılıların başkanı Burak Elmas'la yemekte buluştu. Laporta'nın Elmas'a transfer sözü verdiği ve göndermek istedikleri oyuncularda önceliğin Cimbom'da olacağını söylediği ortaya çıktı. Listede Beşiktaş'ta kiralık forma giyen Miralem Pjanic'in de olduğu belirtildi. İşte o isimler... | Galatasaray transfer haberleri (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 13.03.2022 - 13:30
- Güncelleme Tarihi: 13.03.2022 - 13:53
UEFA Avrupa Ligi'ndeki Barcelona-Galatasaray maçı öncesinde her iki kulübün başkanları bir araya gelmişti. Bu görüşmede önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.
Takvim'in haberine göre; Barcelona Kulübü Başkanı Joan Laporta, kulübünün elden çıkarmak istediği veya tecrübe kazanması için başka kulübe göndermeyi planladığı futbolcularda önceliği Galatasaray'a vereceğini söylediği öğrenildi.
Galatasaray Laporta'nın sözünün gerçekleşmesi durumunda dış transferde önemli bir opsiyona sahip olacak.
İspanyol basınına yansıdığı kadarıyla Barcelona önümüzdeki sezon şu anda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic, De Jong ve Martin Braithwaite gibi isimleri başka takımlara göndermeyi planlıyor. Bu futbolcuların sayısının daha da artmasına kesin gözüyle bakılıyor.
DİĞER HABERLER
-
Rekor bonservis bedeliyle Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan Uğurcan Çakır'ın transferindeki bonus maddeleri ortaya çıktı. İşte Fırtına'nın elde edeceği ücret.... (GS & TS spor haberi) -
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunu açıkladı. Listede adı bir süredir transferle anılan Barış Alper Yılmaz'a da yer verildi. -
Galatasaray, yaz transferinde İlkay Gündoğan ve Uğurcan Çakır hamlelerinin ardından Hakan Çalhanoğlu için girişimde bulundu. Inter başkanının bu girişime verdiği yanıt transferde gündem oldu. İşte detaylar... -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Yaz transfer dönemi boyunca hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile adı anılan Hakan Çalhanoğlu'nun transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Milli futbolcunun, Galatasaray'a gelmek için her türlü fedakarlığını yapmaya hazır olduğunu belirtmesinin ardından sarı-kırmızılılar, Inter ile pazarlık masasına oturdu. İşte Galatasaray'ın önerdiği bonservis bedeli... (GS spor haberleri)