Ajansspor'un haberine göre siyah beyazlı ekip, oyuncunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi yetkilileriyle transfer koşullarını öğrenmek için bir araya geldi. Futbolcunun Sporting'in transfer bedeli almak için UEFA'ya yaptığı haksız fesih itirazı nedeniyle sorun yaşamayacağı öğrenildi, fakat yıllık ücret konusunda taviz vermediği belirtildi.
Bas Dost yılda net 4.2 milyon Euro kazanıyor. Bu rakam son mali koşullar düşünüldüğünde Türkiye standartlarının çok üzerinde. Bu paraları günün koşullarında ödeyebilecek bir Türk Takımı bulunmuyor. Öncelikli olarak İspanya, Almanya ve İngiltere'den kendisiyle ilgilenen takımları düşünüyor.
Beşiktaş Bas Dost için harekete geçti
Sporting Lizbon'da fanatik taraftarların saldırısı sonrası yaralanan, ardından da UEFA nezninde sözleşmesini fesheden Hollandalı golcü Bas Dost için Beşiktaş harekete geçti ve ilk teması kurdu.
Galatasaray Haberleri Yayın Tarihi: 27.06.2018 - 00:00 Güncelleme Tarihi: 27.06.2018 - 14:48