CANLI
SKOR

Garry Rodrigues gönülleri fethetti!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda kilit rol oynadı. Forma giydiği 33 Süper Lig karşılaşmasında 9 kez rakip fileleri havalandırdı, 10 da asist yaptı. Teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasına giren Garry Rodrigues, gelecek sezon öncesi de birçok Avrupa kulübünün transfer listesine adını yazdırdı.

Garry Rodrigues gönülleri fethetti!

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunda kilit rol oynadı. Forma giydiği 33 Süper Lig karşılaşmasında 9 kez rakip fileleri havalandırdı, 10 da asist yaptı. Teknik direktör Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasına giren Garry Rodrigues, gelecek sezon öncesi de birçok Avrupa kulübünün transfer listesine adını yazdırdı. Aslan ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki futbolcu, takım ortalamasının altında olan yıllık kazancına rağmen sarı-kırmızılı renklere aşkını paradan üstün tuttu. Yaptığı açıklamalarla da taraftarın gönlündü taht kurdu.

Garry Rodrigues gönülleri fethetti!

TÜRKİYE'DE OLMAK ÇOK GÜZEL
Hollanda'nın eski yıldızı Andy van der Meyde'nin arabasında soruları yanıtlayan Garry Rodrigues'in öne çıkan sözleri şöyle: "Ben ayrılmayı değil hatta sözleşmemi uzatmaya çalışıyorum. G.Saray'da mutluyum ve kalmayı tercih ediyorum. Aldığım ücret de iyi. Buradan gitmek istemiyorum. 27 yaşındayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlanıyorum. Ailem de Türkiye'de olmaktan mutlu. Galatasaray, Türkiye'nin en büyüğü. Bu ülkede yaşamak da çok güzel."

Garry Rodrigues gönülleri fethetti!

MİLYONLARCA MESAJ ALIYORUM
Türkiye'de yaşadığı derbi heyecanını anlatan Garry Rodrigues, "Maça çıkmadan milyonlarca mesaj alıyorsunuz. Hele Fenerbahçe maçları yaklaşınca ve oynayınca mesajlar çılgınlaşıyor. Taraftarlar tribüne çağırdığında onlara doğru gidip, yumruğunla 3 kez 'oley' çektirmek de bambaşka. Bütün stat coşuyor ve bu harika bir şey" diye konuştu.

Garry Rodrigues gönülleri fethetti!

'İLGİDEN KAFAYI YİYORSUNUZ
Garry Rodrigues, taraftarların kendisine gösterdiği ilgiye de değindi. Yıldız futbolcu, "Her yerde fotoğraf çektirmek istiyorlar, İlgi görmek çok güzel ama bazen kafayı yiyorsunuz. Şunu da söyleyeyim; taraftarlara çok büyük saygı duyuyorum. Stadımız hep doluyor" dedi.

A Spor
UYGULAMALARIMIZI İNDİRİN!