Türk Telekom Arena artık Galatasaray'ın
Galatasaray stadına 6 yıl sonra resmi olarak kavuştu. Türk Telekom Arena Stadını'nın üst kullanım hakkı artık resmi olarak Sarı- Kırmızılı kulübün oldu.
- Galatasaray Haberleri
- Yayın Tarihi: 21.03.2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 21.03.2017 18:23
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek bugün Başbakan Binali Yıldırım ile görüşüp, stadın üst kullanım hakkı için gerekli son imzayı da attırdı. Böylece Galatasaray'ın 2011 yılından beri kullandığı ancak üst kullanım hakınını bir türlü elde edemediği stadın devrini sağlamış oldu. Galatasaray bundan böyle stadla ilgili kullanım ve değişiklik kararlarını istediği gibi yapacak, stadın dış yüzeyinde değişiklik yapabilecek ve reklam için kullanım alanları açabilecek. Böylece Sarı Kırmızılı kulübün stad gelirleri daha da artacak.
Başkan Dursun Özbek, 25 Mart Cumartesi günü yapılacak, Mali Kongre'de stadın üst kullanım hakkı ve stadın yanına yapılacak basketbol salonu için de son resmi imzayı attırarak gerekli tüm izinleri almış olduğunu açıklayacak.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray, Napoli'nin transfer gündeminde yer alan belirtilen 2 yıldız futbolcusu için bonservis beklentisini belirtti. Sarı-kırmızılı yönetim, İtalyan devine 85 milyon euro'luk fatura çıkarttı. İşte detaylar... -
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısını bir basamak daha yukarı taşımak ve Süper Lig'deki şampiyonluk serisini devam ettirmeyi hedefleyen Galatasaray, orta saha takviyesi için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Nice'in Cezayirli oyuncusu Hicham Boudaoui için bir kez daha teklif yaptı. -
Son dakika Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan isim için belirtlen bonservis talebi sonrası ve oyuncuya oluşan yoğun ilgi sonrası sarı-kırmızılılarda transfer şoku yaşandı. İşte detaylar... -
Aslan'dan 3 transfer birden!