
Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, kulüp televizyonuna Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılığıyla ilgili konuştu. "En iyilerden biriyle anlaşacağız" diyen İşbecer, Ersun Yanal ismini kesin dille yalanladı ve Antalyaspor maçında takımın başında Taffarel'in olacağını belirtti.
Teknik direktör Ersun Yanal konusundaki iddialar üzerine geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamayı hatırlatan Fatih İşbecer, "Taraftarlarımızın resmi kanallardan yapılacak açıklamalar dışında hiçbir şeye itibar etmemesini rica ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde resmi sitede yalanladığımız bir isim hakkında medyada tekrar bir şeyler yazılıyor. Galatasaray'ın böyle bir isimle anlaşması söz konusu değil. Galatasaray camiasının ağırlığını taşıyabilecek, bizi yeni başarılara taşıyabilecek, alanında en iyilerden olan bir teknik direktörle anlaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
İşbecer, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda yapacakları Antalyaspor maçında takımın başında kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in olacağını da sözlerine ekledi.
